Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Παρέμβαση των υγειονομικών υπηρεσιών για τη δυσοσμία σε διαμέρισμα πασίγνωστης ηθοποιού - Τι καταγγέλλουν οι γείτονες της γνωστής πρωταγωνίστριας


Στο επίκεντρο έρευνας από τις επόπτριες Δημόσιας Υγείας φαίνεται ότι βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Καίτη Ιμπροχώρη. Σύμφωνα με...
το πρωτοσέλιδο της Espresso, 
στην καταγγελία που έκανε γείτονας της ηθοποιού, αναφέρεται ότι από το σπίτι της αναδύεται έντονη δυσοσμία, η οποία οφείλεται στις δεκάδες γάτες που έχει στη φροντίδα της.

Όπως γράφει η εφημερίδα, στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου κλιμάκιο από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής μετέβη στην πολυκατοικία για να κάνει αυτοψία. Αν και οι αρμόδιες επόπτριες δεν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εκείνη την ημέρα, καθώς η ηθοποιός απουσίαζε, διαπίστωσαν μια σειρά από υγειονομικές παρεμβάσεις.

Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε στην ηθοποιό, τονίζεται ότι από το διαμέρισμα «αναδιδόταν έντονη χαρακτηριστική δυσοσμία που προσδίδεται σε διαμονή μεγάλου αριθμού γατών εντός αυτού». Στο τέλος του εγγράφου, οι επόπτριες επικαλούνται τις καταγγελίες των ενοίκων, σύμφωνα με τις οποίες «τα εν λόγω ζώα διαβούν εσώκλειστα και η Καίτη Ιμπροχώρη τα επισκέπτεται για να τα σιτίσει».


Ο γείτονας που έκανε την καταγγελία στο Υγειονομικό δηλώνει πως «στο διαμέρισμα ζουν σίγουρα πάνω από 15 γάτες, αν και υπάρχουν εκτιμήσεις για 40-50 γάτες».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs