Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Άπιστος άντρας εξαναγκάστηκε από τη σύντροφό του να ξαπλώσει γυμνός σε SUV για να τον συγχωρέσει (vid)


Μπροστά σε ένα αναπάντεχο θέαμα βρέθηκαν εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης Μπαρανκουίλα της Κολομβίας, όταν ...
αντίκρισαν έναν νεαρό άντρα να είναι ξαπλωμένος πάνω στην οροφή ενός λευκού SUV.




Αρχικά, οι περισσότεροι θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποιον παράφρονα, σπεύδοντας να καλέσουν την αστυνομία ώστε να συλλάβει τον γυμνιστή νεαρό, όταν όμως έφτασαν επί τόπου οι πρώτοι άντρες της τοπικής αστυνομίας, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις δικαιολογίες του.

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός άντρας υποστήριξε πως η απόφαση να ξαπλώσει γυμνός πάνω στο SUV της συντρόφου του ήταν αποκλειστικά δική της, καθώς αυτό περιλαμβανόταν στους όρους ώστε να τον συγχωρέσει για μία πρόσφατη απιστία του.



Όπως αργότερα έγινε γνωστό από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η επίσης νεαρή σύντροφος του άντρα, τον έπιασε επ' αυτοφώρω κατά τη διάρκεια ερωτικής του συνεύρεσης σε ξενοδοχείο της πόλης με μία άλλη γυναίκα, αποφασίζοντας να διακόψει κάθε επαφή μαζί του.

Ο μετανιωμένος νεαρός αποφάσισε να κάνει τα πάντα ώστε να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία από την σύντροφό του, η οποία αφού το καλοσκέφτηκε απαίτησε να ξαπλώσει γυμνός πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου της, ώστε να της αποδείξει ότι θα έκανε τα πάντα για εκείνη, όπερ και εγένετο.


Οι παραπάνω λεπτομέρειες όμως του προσωπικού «δράματος» του νεαρού δεν συγκίνησαν καθόλου τους αστυνομικούς, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα, ενώ στο προσεχές μέλλον θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστο το κατά πόσο η πράξη του είχε σαν αποτέλεσμα την οριστική του συγχώρεση από τη σύντροφό του.
Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs