Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Έκοψαν το λαιμό σε γυναίκα σεξολόγο και στη συνέχεια έβαλαν το πτώμα της σε βαλίτσα – Είχε δεσμό με 2 άνδρες ταυτόχρονα (Photos)


Το θύμα είναι γνωστή Ρωσίδα σεξολόγος – θεραπεύτρια αλλά και γνωστή blogger. Η ερwτική της ζωή δεν είχε ...
ξεφύγει από τα σκανδαλοθηρικά έντυπα και είχε αποκαλυφτεί πως η Εκατερίνα Κάτυ 24 ετών, είχε ταυτόχρονα δεσμό με δυο ηλικιωμένους άνδρες στην περιοχή της Μόσχας.




Τώρα η αστυνομία ξεσκονίζει το παρελθόν της ενώ προσπαθεί να εντοπίσει τις κινήσεις των δυο ηλικιωμένων κυρίων.

Το πτώμα της βρέθηκε με κομμένο λαιμό γυμνό και κλεισμένο μέσα σε μια βαλίτσα, στο πατάρι του σπιτιού της. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έφερε κοψίματα από το ίδιο μαχαίρι που της έκοψε το λαιμό, και στο υπόλοιπο κορμί της.


Η ομορφιά της ρωσίδας σεξοθεραπεύτριας είχε εντυπωσιάσει τους Ρώσους και δεν ήταν λίγες οι φορές που την παρομοίαζαν με την ηθοποιό Ώντρει Χέπμπουρν.

Όλα αποκαλύφτηκαν όταν η Εκατερίνα δεν επικοινώνησε με τους γονείς της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκείνοι ενημέρωσαν την αστυνομία και μαζί μπήκαν στο διαμέρισμα της. Ύστερα από ψάξιμο την βρήκαν μέσα στη βαλίτσα στο πατάρι γυμνή και με κομμένο το λαιμό.


Η αστυνομία ερευνά και έναν 32χρονο άνδρα ο οποίος είχε δεσμό μαζί της κατά το παρελθόν και με τον οποίο η 24χρονη είχε χωρίσει μόλις γνώρισε τους δυο ηλικιωμένους άνδρες. Με έναν από τους δυο ηλικιωμένους η Εκατερίνα προγραμμάτιζε αυτές τις μέρες να ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs