Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Η χλωρίνη πρόδωσε τον 27χρονο


Οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν για την ενοχή του όταν εξέτασαν το αυτοκίνητό του δράστη – Ενώ ...
εξωτερικά ήταν πάρα πολύ βρώμικο, το πορτ μπαγκάζ ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης!




Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Suzanne Eaton φέρνει στο φως το δελτίο του Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την ομολογία του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί για την ενοχή του καθώς τον είχε «προδώσει» το ίδιο του το αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων όταν προσήγαγαν τον δράστη το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν ότι οι κάμερες είχαν καταγράψει το αυτοκίνητο να περνάει από το σημείο που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος, Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος αρχικά αρνιόταν ότι είχε περάσει από την περιοχή πρόσφατα και ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. Ωστόσο οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του που… μίλησε καθώς ενώ εξωτερικά ήταν πάρα πολύ βρώμικο, το πορτ μπαγκάζ ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης! Έτσι οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι ο 27χρονος ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Παράλληλα όπως προκύπτει από την έρευνα, ο δράστης μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε. Όμως από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Suzanne Eaton.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs