Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Τέξας: Μητέρα και κόρη ζούσαν για τρία χρόνια με το πτώμα της γιαγιάς στο σπίτι


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 47χρονη γυναίκα στην πόλη Seguin του Τέξας ζούσε επί τρία ολόκληρα χρόνια με το πτώμα της μητέρας της. ...
Η γυναίκα, η οποία συνελήφθη από τις αρχές, ζούσε στο σπίτι μαζί με την κόρη της. Η κόρη της ήταν μόλις 15 ετών όταν πέθανε η γιαγιά της.




Μετά την έφοδο των Αρχών στο σπίτι, αποκαλύφθηκε ότι 71χρονη γυναίκα έπεσε και χτύπησε το 2016. Ωστόσο, η αστυνομία εκτιμά πως η 47χρονη κόρη της της δεν κατάφερε να της προσφέρει τις απαραίτητες φροντίδες ή να καλέσει γιατρό. Έτσι η μητέρα της πέθανε μέσα σε μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το πτώμα της ηλικιωμένης βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης στο πάτωμα του ενός από τα δύο υπνοδωμάτια του σπιτιού. Η γυναίκα με την κόρη της κοιμόνταν στο άλλο.

Επειδή κατά την περίοδο που η νεαρή κοπέλα ζούσε στο ίδιο σπίτι με το πτώμα της γιαγιάς της, ήταν κάτω των 15 ετών η μητέρα της αντιμετωπίζει και την κατηγορία της έκθεσης παιδιού κάτω των 15 ετών σε κίνδυνο. Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως 20 έτη και χρηματικό πρόστιμο 10.000 δολαρίων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs