Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ραντεβού Γιαννακόπουλου - Μπακογιάννη για τον Παναθηναικό


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κώστα Μπακογιάννη, στις...
11 το πρωί στο γραφείο του νέου Δημάρχου Αθηναίων.
Ο κ. Μπακογιάννης θα υποδεχθεί τον πρόεδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, με στόχο να τρέξουν οι εξελίξεις σχετικά με τις εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν τον σύλλογο στην περιοχή του Βοτανικού.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης αναμένεται να είναι η συγκρότηση της ομάδας εργασίας, η οποία θα ασχοληθεί με τη Διπλή Ανάπλαση και ο καθορισμός ενός χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση όλου του εγχειρήματος.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», η ομάδα εργασίας που θα συσταθεί θα αναλάβει στη συνέχεια τις επαφές με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και θα τρέξουν όλες οι απαραίτητες προεργασίες, ώστε να μην χαθεί ούτε λεπτό και να προχωρήσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν.

Οι κ.κ. Γιαννακόπουλος και Μπακογιάννης θα συνοδεύονται από τους στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας όλο αυτό το διάστημα.

Σύντομα, άλλωστε, αναμένεται να μπουν στις συζητήσεις και οι άνθρωποι της νέας Κυβέρνησης, καθώς προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία είχε δεσμευτεί τόσο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και δημόσια στον κόσμο της ομάδας

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs