Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Άγρια συμπλοκή με τραυματίες σε πάρκο της Κοζάνης


Οι επιτιθέμενοι άρχισαν να χτυπούν τους επτά νεαρούς με λοστούς, μπαστούνια του μπέιζμπολ, πυροσβεστήρες, σιδερόβεργες και ...
άλλα αντικείμενα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Αστυνομία στην Κοζάνη, για να εξακριβώσει ποιοι είναι οι λόγοι για το μακελειό που αναστάτωσε την πόλη τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, όταν συνεπλάκησαν δυο ομάδες νεαρών οπλισμένων με κάθε λογής αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο διαπληκτισμό στην πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα σε τρεις νεαρούς από δυο διαφορετικές παρέες οι οποίες αποτελούνταν η μια από 15 και η άλλη από επτά άτομα μεταξύ 16 και 20 χρόνων. Κάποιοι χώρισαν τους τρεις πρωταγωνιστές και οι δυο ομάδες απομακρύνθηκαν. Όμως, λίγο αργότερα, η πιο πολυπληθής έστησε καρτέρι στην άλλη στο Δημοτικό πάρκο Κοζάνης.

Οι επιτιθέμενοι άρχισαν να χτυπούν τους επτά νεαρούς με λοστούς, μπαστούνια του μπέιζμπολ, πυροσβεστήρες, σιδερόβεργες και άλλα αντικείμενα! Δυο από τους αμυνόμενους διακομίσθηκαν τραυματισμένοι στο Μαμάτσειο νοσοκομείο με την κατάσταση του ενός να κρίνεται σοβαρή, ενώ οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους περίοικους προσήγαν τέσσερα άτομα τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψε συμμετοχή τους στην αιματηρή σύρραξη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs