Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Την «έπαθε» άσχημα η Boeing


Νέες καθυστερήσεις «απειλούν» να κρατήσουν καθηλωμένα τα Boeing 737 MAX ακόμα και μέχρι τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. ...
Οι τριβές μεταξύ της Boeing και των διεθνών αρχών εναέριας ασφάλειας «απειλούν» για νέα καθυστέρηση στην επαναλειτουργία των καθηλωμένων αεροσκαφών 737 MAX, σύμφωνα με πληροφορίες του Marketwatch.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κυβερνητικές πηγές στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για προβλήματα και καθυστερήσεις που προέρχονται από ενστάσεις σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Βραζιλία και αλλού. Συγκεκριμένα, οι αρχές εναέριας ασφάλειας σε πλήθος χωρών κατηγορούν την κατασκευαστική των αεροσκαφών, πως απέτυχε να παραδώσει τις τεχνικές λεπτομέρειες και να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, σχετικά με τις μετατροπές στο λειτουργικό σύστημα πτήσης, που της τέθηκαν.

Πλέον η Boeing καλείται να καταθέσει εκ νέου τα απαραίτητα έγγραφα, συμμορφωμένα με τις διεθνείς απαιτήσεις. Τα έγγραφα αυτά θα πρέπει να εγγριθούν από την αρμόδια υπηρεσία των ΗΠΑ πριν σταλούν στους οργανισμούς των λοιπών χωρών.

Πρόκειται για μια διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει αρκετές εβδομάδες και «απειλεί» τις προβλέψεις τις εταιρείας να έχει επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα πτήσεων μέχρι την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
Πηγή: insider

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs