Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Προμηθεύτηκαν χιλιάδες αντισηπτικά αλλά τους απαγόρευσαν να τα πουλήσουν - Και όλα αυτά πριν τον κορωνοϊό


Παραλίγο... ραντεβού με την τύχη τους, να είχαν δύο αδέρφια από το Τενεσί των ΗΠΑ, αφού την 1η Μαρτίου αγόρασαν...
, στην κανονική -εξαιρετικά χαμηλή- τιμή, χιλιάδες μπουκαλάκια με αντισηπτικά για τα χέρια, ιδιαίτερα χρήσιμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.




Συγκεκριμένα αγόρασαν για 2 δολάρια το κάθε ένα 17.700 μπουκάλια αντισηπτικού και τα έθεσαν προς πώληση για 18 δολάρια, στην πλατφόρμα του Amazon, στην οποία παρέχεται αυτή η δυνατότητα στους ανεξάρτητους πωλητές.

Όμως, όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η Amazon, διαπιστώθηκε αυτή η προσπάθεια «αισχροκέρδειας» και τα δύο αδέλφια αποκλείστηκαν από την πλατφόρμα - όπως και όλοι οι υπόλοιποι που προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο, με είδη που έχουν πολύ υψηλή ζήτηση τώρα, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.


Πλέον, τα δύο αδέρφια έμειναν με τα... μπουκάλια στο χέρι, αφού δεν μπορούν -και δεν τους επιτρέπεται- να τα πουλήσουν πουθενά! Κι ενώ, μάλιστα, παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις στα εν λόγω αγαθά στην αγορά...


«Ο κόσμος νομίζει ότι θα έβγαζα 19 δολάρια κέρδος, από την πώληση ενός μπουκαλιού. Αυτό δεν ισχύει, καθώς είναι μεγάλη η προμήθεια της Amazon, ενώ τα μισά λεφτά πάνε στα μεταφορικά», δήλωσε ο ένας εκ των αδελφών. «Απλά προσπαθήσαμε να καλύψουμε τις ανεπάρκειες της αγοράς. Μερικές περιοχές χρειάζονται αυτά τα προϊόντα περισσότερο από άλλες, και θα βοηθούσαμε η προσφορά να ανταποκριθεί στη ζήτηση», τόνισε, καταλήγοντας:

«Ειλικρινά, θεωρήσαμε την πρωτοβουλία μας ως δημόσια υπηρεσία. Και την αμοιβή μας, ως μέρος της υπηρεσίας αυτής»...

Έτσι, και ενώ η αγορά τους έχει αποκλείσει, τα αδέρφια δήλωσαν ότι ψάχνουν τρόπο να δωρίσουν τα αντισηπτικά...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs