Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Τζορτζ Στεφανόπουλος για κορωνοϊό: «Είχα απώλεια γεύσης για μια μέρα» Τι ανέφερε για τα συμπτώματα του κορωνοϊού ο πρώην σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον


Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ο ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Στεφανόπουλος αποκάλυψε στην ...
αμερικανική τηλεόραση πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο Τζορτζ Στεφανόπουλος επανήλθε στο θέμα, μιλώντας στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ. «Αισθάνομαι υπέροχα, σε αντίθεση με την σύζυγό μου που έμεινε στο κρεβάτι για εβδομάδες» είπε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος που επανέλαβε πως δεν είχε πυρετό και σχεδόν καθόλου συμπτώματα.


Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος βίωσε προσωρινή απώλεια γεύσης

«Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ήταν μια μικρή ενόχληση χαμηλά στην πλάτη πριν από δυο εβδομάδες και αυτό ήταν» σημείωσε ο Τζορτζ Στεφανόπουλος. Ο πρώην σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον πρόσθεσε πως βίωσε επίσης, παροδική απώλεια γεύσης για μια ημέρα.

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος έκανε το τεστ, καθώς η σύζυγός του είχε διαγνωσθεί νωρίτερα, θετική στον κορωνοϊό. «Ήθελα να βεβαιωθώ πως είμαι 100% υγιής πριν επιστρέψω στη δουλειά» είπε, δηλώνοντας έκπληκτος με το αποτέλεσμα του τεστ.


Οι ανησυχίες του Τζορτζ Στεφανόπουλου στην καραντίνα

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος περιέγραψε στον Τζίμι Κίμελ πως εξακολουθεί να βγαίνει στην πρωινή εκπομπή, GMA, με σύνδεση από το γραφείο του σπιτιού του. Όπως σημείωσε ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος την ώρα που προβάλλεται η εκπομπή όλοι οι άλλοι στο σπίτι του - η σύζυγος και οι δυο του κόρες -κοιμούνται, οπότε μπορεί να βγει ζωντανά χωρίς προβλήματα.

Το μόνο που τον απασχολεί είναι ένας υπερδραστήριος σκίουρος στην αυλή του, όπως παρατήρησε αστειευόμενος, αλλά και η κόμμωσή του. Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος παραδέχτηκε πως ενόψει καραντίνας αναγκάζεται να κουρεύεται μόνος του.


Η σύζυγος του Τζορτζ Στεφανόπουλου για τα συμπτώματα

Αντίθετα με τον 59χρονο δημοσιογράφο, η σύζυγός του Άλι πέρασε περισσότερες από δύο εβδομάδες στο κρεβάτι με βαριά συμπτώματα της νόσου. «Είναι χαρακτηριστικό της ζωής μας. Κολλάω κορωνοϊό και είμαι “του θανατά” για τρεις εβδομάδες με υψηλό πυρετό, ιδρώνω, πονάω και κοντεύω να τρελαθώ σαν τον Μάρτιν Σιν στην ταινία “Αποκάλυψη τώρα”. Και ο Τζορτζ κολλάει και δεν έχει κανένα σύμπτωμα» σημείωσε η σύζυγος του Τζορτζ Στεφανόπουλος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

«Όλη αυτή η κατάσταση με ενόχλησε και αν δεν ήμουν σε καραντίνα μαζί του, πιθανότατα θα περνούσαμε χωριστά το Σαββατοκύριακο» πρόσθεσε χιουμοριστικά η σύζυγος του Τζορτζ Στεφανόπουλος.

Ωστόσο, η Άλι υποστήριξε πως ο Τζορτζ Στεφανόπουλος τη φρόντισε. «Μου έφερνε φαγητό, λεμονάδα, ήταν καταπληκτικός» είπε. Καθώς χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι για 16 ημέρες, η Αμερικανίδα σημείωσε πως το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να τρέφεται καλά, να ξεκουράζεται και να ελπίζει πως η υγεία της θα βελτιωθεί.


Βίντεο: Ο Τζόρτζ Στεφανόπουλος και η σύζυγός του στον Τζίμι Κίμελ

Η Άλι εξήγσε επίσης στον Τζίμι Κίμελ πως η ασθένεια, της έδωσε την ευκαιρία να μιλήσει με ανθρώπους που είχε χρόνια να δει, ενώ έλαβε πολλά μηνύματα και από άτομα που διαγνώστηκαν επίσης θετικά στον κορωνοϊό. «Μίλησα με ανθρώπους που είχαν κορωνοϊό που με βοήθησαν πολύ» είπε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο