Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Πελάτης έφαγε στο εστιατόριο του Γκόρντον Ράμσεϊ και τα έχασε όταν ήρθε ο λογαριασμός - Δεν πίστευε στα μάτια του


Η λυπητερή αποδείχτηκε δυσβάσταχτη για έναν πελάτη που δεν διάβασε όσο καλά έπρεπε τον κατάλογο σε εστιατόριο ...
του Γκόρντον Ράμσεϊ στις ΗΠΑ.

Ο άντρας πήγε να δειπνήσει με τη σύζυγό του στο εστιατόριο του διάσημου σεφ στο Ατλάντικ Σίτι, ξέροντας φυσικά πως θα πλήρωνε κάτι παραπάνω.




Κάθισαν λοιπόν στον ανοιχτό χώρο του Gordon Ramsay Steak και κοίταξαν το μενού. Το μάτι του έπεσε πάνω σε ένα τριπλής ωρίμανσης κρέας, το πανάκριβο ιαπωνικό Kobe.

«Δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου πραγματικό Kobe», δήλωσε μετά ο 40χρονος, «δεν μοιάζει με τίποτα από ό,τι έχεις φάει. Έλιωνε υπέροχα στο στόμα. Παραγγείλαμε επίσης κάνα-δυο ορεκτικά και η σύντροφός μου πήρε το διάσημο μοσχαράκι Ουέλινγκτον του σεφ Ράμσεϊ για πρώτη φορά στη ζωή της».

Το Kobe έμοιαζε μάλιστα σωστή προσφορά. Κόστιζε μόλις 35 δολάρια (29,5 ευρώ) τα 115 γραμμάρια. Και μιας και είναι μεγαλόσωμος, παρήγγειλε ένα Kobe 350 γραμμαρίων.


Μόνο που τα μπέρδεψε κάπως. Το κρέας βλέπετε που παρήγγειλε κόστιζε 35 δολάρια την ουγκιά (28 γραμμάρια). Τα 115 γραμμάρια που είδε ήταν η ελάχιστη ποσότητα κρέατος που μπορούσε να παραγγείλει.

Η μπριζόλα και μόνο εκτοξεύτηκε στα 420 δολάρια (353 ευρώ)! «Αναγκάστηκα να ξαναδιαβάσω το μενού όταν ήρθε ο λογαριασμός, επειδή για 2 άτομα πληρώσαμε πάνω από 600 δολάρια».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs