Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Πάτρα: Έδεσαν, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο – Τον χτυπούσαν γιατί νόμιζαν ότι κρύβει μετρητά


Επί 12 ολόκληρες ώρες παρέμενε χτυπημένος κι αβοήθητος ένας ηλικιωμένος άνδρας στην Παραλία Πατρών καθώς ...
δέχθηκε επίθεση ληστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι δράστες μπήκαν οικεία του άνδρα μετά τις 11 χθες το βράδυ, τον χτύπησαν και του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό το οποίο κατείχε για τις τρέχουσες καθημερινές του ανάγκες.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε σε κακή κατάσταση το πρωί της Κυριακής η οικιακή βοηθός, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ηλικιωμένος τελικά διακομιστεί στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας προκειμένου οι γιατροί να περιποιηθούν τα τραύματά του. Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο γιος τους θύματος, οι δράστες τον ακινητοποίησαν σε μια καρέκλα, τον χτυπούσαν χωρίς έλεος στο κεφάλι και στα χέρια και απαιτούσαν να τους δώσει και άλλα χρήματα που είχε κρυμμένα στο σπίτι. Ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τίποτα περισσότερο κι έτσι αποχώρησαν εγκαταλείποντας τον άνδρα ακινητοποιημένο και τραυματισμένο μέχρι που τον βρήκε το επόμενο πρωί η γυναίκα που τον βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού.

Η Αστυνομία, με βάση τα στοιχεία που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αναζητά τους δράστες

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs