Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Σκότωσε τον φίλο της για να παντρευτεί τον πατέρα της - «Θα πάνε στην κόλαση» λέει η μητέρα του 38χρονου θύματος


Σαράντα χρόνια στη φυλακή θα περάσει η 31χρονη Amanda McClure από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, που ...σκότωσε τον 38χρονο σύντροφό της γιατί ήθελε να παντρευτεί τον... πατέρα της.

 

Η δολοφονία έγινε τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ και η 32χρονη αδερφή της Anna Marie Choudhary είναι αντιμέτωπη με φόνο πρώτου βαθμού καθώς συμμετείχε στη δολοφονία.

Οι δύο αδερφές, μαζί με τον 55χρονο πατέρα τους Larry McClure, χτύπησαν το θύμα τους με ένα μπουκάλι κρασί, τον έδεσαν και του έκαναν δύο ενέσεις μεθαμφεταμίνης. Μετά τον έπνιξαν, τον έθαψαν σε ένα τάφο που άνοιξαν και στη συνέχεια μετέφεραν το πτώμα και το έθαψαν σε άλλη περιοχή.

Τρεις εβδομάδες μετά το φόνο πατέρας και κόρη ταξίδεψαν στη Βιρτζίνια για να παντρευτούν!

«Η οικογένειά μου δεν με μεγάλωσε να γίνω τέτοιος άνθρωπος. Δεν έβλαψα μόνο την οικογένεια του John, αλλά και τη δική μου» είπε η κατηγορούμενη, που έχει καταδικαστεί πολλές φορές για ναρκωτικά, στη μητέρα του θύματος Karen Smith.

«Αυτή, η αδερφή της και ο πατέρας της θα πάνε στην κόλαση. Τώρα δεν μπορώ να τη συγχωρέσω, ίσως αργότερα» είπε η Smith, τονίζοντας ότι τα έξι παιδιά του θύματος τρέμουν ότι κάποια στιγμή η Amanda θα κάνει κακό και σε αυτά.

Ο πατέρας υποστηρίζει ότι η κόρη του ήταν ο εγκέφαλος της δολοφονίας, ενώ η 31χρονη λέει ότι ο πατέρας της την ζήλευε και δεν ήθελε να έχει σχέση με κανέναν άντρα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs