Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Χτύπησαν ηλικιωμένη στα σκαλιά της εκκλησίας - Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μια 78χρονη Ελληνίδα


Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μια 78χρονη Ελληνίδα, η Πηνοελόπη Κατσάβος ενώ πήγαινε να ανοίξει την εκκλησία των ...Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην South Yarra της Μελβούρνης.

Την ώρα που βρισκόταν στα σκαλοπάτια της εκκλησίας δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν άνδρα και μια γυναίκα.

 

Ο δράστης την χτύπησε βάναυσα στο πρόσωπο και το σώμα. Η 78χρονη έπεσε αιμόφυρτη και αυτός συνέχισε να την κλωτσά. Της άρπαξαν το καροτσάκι, που μετέφερε τα πράγματα της και το ζευγάρι τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας την γυναίκα τραυματισμένη να αιμορραγεί.

Μισή ώρα αργότερα στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, την βρήκε αιμόφυρτη υπάλληλος στην καθαριότητα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, με σπασμένο καρπό, σπασμένη λεκάνη και αιμορραγία σε δύο σημεία του εγκεφάλου.


Το καρότσι με τα πράγματα της βρέθηκε παρατημένο λίγο παρακάτω από το σημείο της επίθεσης, χωρίς οι δράστες να έχουν πάρει κάτι.

Η κα Πηνελόπη Κατσάβος είπε στους αστυνομικούς ότι το ζευγάρι πρέπει να ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Τραγική λεπτομέρεια, η γυναίκα η οποία είναι βαρύτατα τραυματισμένη δεν μπορεί πλέον να φροντίζει, όπως έκανε μέχρι τώρα, τον σύζυγό της Θωμά, που έχει άνοια.

Η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη από τις κάμερες ασφαλείας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs