Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Στα «λευκά» ντύθηκε η Θάσος: Πρωτοφανείς εικόνες από τη χιονόπτωση στο νησί - Η έντονη χιονόπτωση δημιούργησε κυκλοφοριακά προβλήματα


Πρωτοφανής χιονόπτωση σημειώνεται από την Τετάρτη (24/3) το μεσημέρι στη Θάσο, με το νησί να ντύνεται στα λευκά μέσα σε... μιάμιση ώρα.

 

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, οι κάτοικοι της Θάσου είχαν να δουν να πέφτει τόσο χιόνι στα τέλη Μαρτίου εδώ και πολλά χρόνια ενώ πολλοί από αυτούς ξαφνιάστηκαν όταν περίπου στις 13:00 άρχισε να το στρώνει.

Μέσα σε περίπου μιάμιση ώρα, το χιόνι έφτασε σε πολλά σημεία τα 8-10 εκατοστά, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάτω από το μηδέν. Αποτέλεσμα ήταν πολλά αυτοκίνητα να ακινητοποιηθούν στον δρόμο Λιμένα – Παναγίας, καθώς δεν είχαν προλάβει να χρησιμοποιήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μεγάλο ήταν το πρόβλημα στο οδικό δίκτυο κοντά στο χωριό της Παναγίας, όπου το μεγαλύτερο υψόμετρο δημιουργούσε ευνοϊκότερες συνθήκες για τη χιονοκάλυψη.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα αλλά και η διακοπή της χιονόπτωσης λίγο μετά τις 14.30, βοήθησε ώστε να ξεπεραστούν τα όποια κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργήθηκαν.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Παναγία Θάσου:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs