Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

«Αυτό που έγινε με τις συνεχόμενες ήττες δεν μας άξιζε»

Δεν άξιζε ο Απόλλων Σμύρνης την κατάσταση που βίωνε μέχρι και χθες, με τις τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, και τη νίκη με τον Λεβαδειακό, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτό που έγινε με... τις συνεχόμενες ήττες δεν μας άξιζε. Είμαστε καλή ομάδα και είμαστε καλοί παίκτες ατομικά», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος αμυντικός χαφ και πρόσθεσε:

«Καταφέραμε να σκοράρουμε πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, και αν δεν είχαμε ισοφαρίσει, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Κόρμπος στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχο

Για το γκολ που πέτυχε στο χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό

«Δεν έχει σημασία. Έτυχε να είμαι εκεί. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι ποιος σκοράρει»

Για την κατάσταση που επικρατούσε στον Απόλλωνα Σμύρνης

«Όλα μέχρι εκείνη τη στιγμή, και πριν ξεκινήσει το ματς, όλα ήταν εναντίον μας. Όταν δεχθήκαμε το γκολ, είπαμε με τα υπόλοιπα παιδιά ότι δεν πειράζει. Καταφέραμε να σκοράρουμε πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, και αν δεν είχαμε ισοφαρίσει, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το χθεσινό 4-2 με τους Βοιωτούς

«Δεν συμβαίνει συχνά. Και οι δύο ομάδες θέλαμε τη νίκη. Θέλαμε και οι δύο να σκοράρουμε και κάπως έτσι ήρθε αυτό το σκορ».

Για την πορεία που είχε μέχρι χθες στο πρωτάθλημα ο Απόλλων

«Πολλά μπορεί να φταίνε για την πορεία μας. Μπορεί να φταίει και η νοοτροπία μας. Αυτό που έγινε με τις συνεχόμενες ήττες δεν μας άξιζε. Είμαστε καλή ομάδα και είμαστε καλοί παίκτες ατομικά. Το δείξαμε χθες και χρειάζεται να βελτιωθούμε περισσότερο. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος

«Είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Με μία νίκη φεύγεις ψηλά και με μία ήττα πέφτεις. Δεν ξεφεύγουν τα σκορ και όλες οι ομάδες έχουν ισχυροποιηθεί σε σχέση με την περσινή σεζόν. Σίγουρα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν δείξει ότι είναι σταθερές ομάδες. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες είμαστε πάνω-κάτω ίδιας δυναμικής».

Για τον λόγο για τον οποίο πήγε στον Απόλλωνα, αν και εκδήλωσαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ

«Με έπεισε από την πρώτη στιγμή ο κ. Μυροφορίδης για το πλάνο που είχε ο κ. Βελλής και μου έδειξαν ότι με θέλουν πάρα πολύ. Το είδα εξ αρχής αυτό και από τη στιγμή που ο Απόλλων με κέρδισε σε αρκετά ζητήματα, τότε δεν μπορούσα να πάρω άλλη απόφαση».

Για την πίεση που ασκεί ο κόσμος της ομάδας

«Όλες οι ομάδες έχουν πίεση, άσχετα με τον αριθμό του κόσμου τους. Ο Κόσμος δεν μας πιέζει, εκείνο που θέλει είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος ας χάσουμε».

Για το ρόστερ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

«Σε όλες τις θέσεις υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, κάτι που λειτουργεί υπέρ της ομάδας. Είναι καλό αυτό και έχουμε βάθος στον πάγκο».

Πηγή: sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs