Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«Πνίγηκαν» Νίκαια και Κοκκινιά - Εικόνες καταστροφής

Εκατό άνδρες της Πυροσβεστικής επιχειρούν με 50 οχήματα μετά τις τουλάχιστον 200 κλήσεις που έχουν δεχθεί για άντληση υδάτων και παροχές βοηθείας, ενώ ...
μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα είναι το αποτέλεσμα των βροχοπτώσεων και των ισχυρών ανέμων που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στο λεκανοπέδιο Αττικής, κυρίως στα Δυτικά Προάστια αλλά και στον Πειραιά.

Τραγικές  είναι οι εικόνες από την Νίκαια, όπου δεκάδες αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν, δρόμοι καταστράφηκαν, ενώ ποτάμι από ορμητικό νερό παρέσυρε αυτοκίνητα στην Κοκκινιά. Οι αυτόπτεις μάρτυρες κάνουν λόγο για χείμαρρο νερού, όπου "με την τεράστια ορμή του έσπασε τζάμι αυτοκινήτου τουλάχιστον 70 εκατοστών", ενώ ταυτόχρονα επιρρίπτουν ευθύνες στην πολιτεία, καθώς "ούτε το φρεάτιο μπορεί να αντέξει αυτήν  την ποσότητα υδατος".

Πλημμύρησε η υπόγεια Διάβαση της Λεωφόρου Αθηνών, στο ύψος της Θηβών στο ρεύμα προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται στον παράδρομο της Λεωφόρου.


Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα σημειώνεται στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, στην είσοδο της Εθνικής Αθηνών Κορίνθου απο τον Ασπρόπυργο, και σε άλλους οδικούς άξονες της Πόλης.

Περίπου 30 οδηγοί εγκλωβίστηκαν προσωρινά στα οχήματά τους στο Περιστέρι, στη συμβολή των οδών Βάρναλη και Κωνσταντινουπόλεως, λόγω του πλημμυρισμένου οδοστρώματος. 

Σύμφωνα με ακροατές του ΣΚΑΪ το μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Καβάλας επιδεινώνεται εξαιτίας οχημάτων που έχουν πλημμυρίσει και έχουν ακινητοποιηθεί.















Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs