Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Μεσσηνία: Ιερόσυλος είχε τσιλιαδόρους τις ανήλικες κόρες του!

«Καμπάνα» έριξε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας σε έναν 39χρονο που είχε ρημάξει τις εκκλησίες και τα νεκροταφεία της Μεσσηνίας, αρπάζοντας από χρήματα και αφιερώματα μέχρι λάδι ή και… μάρμαρα! Μάλιστα, χρησιμοποιούσε ως τσιλιαδόρους τις ανήλικες κόρες του ηλικίας 14 και 17 χρόνων!

Ο δράστης -που είχε στο παρελθόν εκτίσει ποινή για απάτη- καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και έξι μηνών ως υπότροπος για κλοπές και για ενδοοικογενειακή βία, αφού η σύζυγος, οι κόρες και η πεθερά του κατήγγειλαν ότι τις ξυλοκοπούσε για να μην τον καταγγείλουν! Με τις απειλές είχε αναγκάσει τα δυο κορίτσια να τον συνοδεύουν στις 22 κλοπές και επτά απόπειρες που διέπραξε από τον Αύγουστο του 2013 ως τις αρχές του περασμένου Ιουνίου.

Ο 39χρονος ηλεκτρολόγος είχε διαρρήξει εκκλησίες στο νεκροταφείο της Καλαμάτας και τις περιοχές Δρακονέρι, Κιτριές, Ακρογιάλι Αβίας, Μικρή Μαντίνεια, Μελιγαλά, Ζευγολατιό, Πεταλίδι, Μαθία, Αβραμιού, Άρι, Ανεμόμυλο, Πλατύ, Άγιο Φλώρο, Άνω Άμφεια, Φοινικούντα, Μεσοχώρι και Βοζικέικα Πυλίας και άρπαζε από τα παγκάρια και το φιλόπτωχο ταμείο, λάδι και μαρμάρινες αφιερώσεις από τα μνήματα! Τέλος στη δράση του είχε βάλει ο εφημέριος της εκκλησίας στο χωριό Μαθία από το παγκάρι της οποίας άρπαξε 500 ευρώ, όταν κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και τον έδωσε στην Αστυνομία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs