Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Το… «μάρμαρο» των capital controls πληρώνουν οι νόμιμοι οίκοι ανοχής

Μέχρι και τους οίκους ανοχής επηρέασαν τα capitals controls και η τραπεζική αργία των περασμένων ημερών, στην Πάτρα.

Αν η κρίση και ειδικότερα η.... αβεβαιότητα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τους ειδικούς έχει επηρεάσει την σεξουαλική διάθεση των πολιτών, ένα σημαντικό μέρος της διαπίστωσης αυτής ζουν και οι οίκοι ανοχής της Πάτρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα patrasevents.gr «Η αναδουλειά που έχει επικρατήσει τους τελευταίους μήνες στους λίγους οίκους ανοχής που παραμένουν σε λειτουργία στην Πάτρα είναι άνευ προηγουμένου.»

Τα capital controls και η υποχρεωτική ανάληψη των 60 ευρώ την ημέρα ήρθαν για να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στους οίκους ανοχής.

Γιατί με 60 ευρώ ανάληψη από το ΑΤΜ, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να γίνει η διαφορετικού τύπου «ανάληψη» που χρειάζεται να έχει κανείς για να φτάσει σε ένα τέτοιο μέρος, όπως ένας οίκος ανοχής.

Όλα αυτά την στιγμή που το κύριο πελατολόγιο των οίκων ανοχής της Πάτρας είναι μεσαίου τύπου εισοδήματα και όχι τα μεγάλα «πορτοφόλια» τα οποία επιλέγουν την παράνομη πορνεία με τις νεαρές πόρνες πολυτελείας των «ροζ» ραντεβού στα ακριβά ξενοδοχεία και τις πανάκριβες αμοιβές για τις ερωτικές τους υπηρεσίες.

Τα capitals controls δεν επηρέασαν «ροζ» ραντεβού και υπαίθρια πορνεία

Τα «ροζ» ραντεβού και αυτού του τύπου η πορνεία δεν έχει φανεί να επηρεάζεται από τα capital controls και την γενικότερη κατάσταση, αφού εξακολουθεί να οργιάζει στην Πάτρα.

Όπως ανεπηρέαστη από την κατάσταση αυτή δείχνει να είναι και η υπαίθρια πορνεία με τις ιερόδουλες από την Αφρική την νύχτα να κάνουν την πιάτσα τους, στα γνωστά «τετράγωνα» της Ρήγα Φεραίου και τις ανήλικες ρομά την μέρα στα στέκια που είχαν και έχουν στο κέντρο της πόλης.

Το… μάρμαρο των capital controls και της κρίσης το πληρώνουν οι οίκοι ανοχής και η νόμιμη πορνεία, με τις πληροφορίες να λένε για ορισμένα από αυτά τα «σπίτια» ότι δεν έχουν χρήματα ούτε για να πληρώσουν το ρεύμα τους. Δηλαδή ότι γίνεται, γίνεται στο σκοτάδι, με κεριά…
Πηγή: patrasevents.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs