Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

25χρονη Ισραηλινή πέφτει θύμα ομαδικού βιασμού στην Ινδία


Δυο άντρες στην βόρεια πόλη της Ινδίας, Μανάλι, βίασαν μια 25χρονη Ισραηλινή, σύμφωνα με αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Η γυναίκα...
δήλωσε στην αστυνομία ότι δέχθηκε την επίθεση νωρίς την Κυριακή, αφού μπήκε σε ένα όχημα που νόμισε ότι ήταν ταξί και ζήτησε να πάει σε μια κοντινή πόλη, δήλωσε ο Πάνταμ Τσαντ, προϊστάμενος στο αστυνομικό τμήμα.

«Βρίσκονταν έξι άτομα στο αυτοκίνητο και δυο από τους επιβάτες την βίασαν, είπε η γυναίκα», δήλωσε ο Τσαντ. Είπε πως ύστερα η ομάδα των δραστών διέφυγε.

Η αστυνομία ερευνά υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες στους δρόμους της Μανάλι με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Έχει ενημερωθεί και η ισραηλινή πρεσβεία, δήλωσε ο Τσαντ.

Η γυναίκα, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο αφού ανέφερε την επίθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε περίπου στις 3μ.μ. ώρα Ινδίας.




Η Ινδία έχει αυξήσει τις ποινές για τους βιαστές, ως αποτέλεσμα ενός διευρυμένου μεταρρυθμιστικού νομοσχεδίου για την σεξουαλική κακοποίηση μετά από τον θανατηφόρο ομαδικό βιασμό μιας γυναίκας το 2012, που έστρεψε την παγκόσμια προσοχή στην σεξουαλική βία που υπάρχει στην Ινδία έναντι των γυναικών.

Παρόλα αυτά, οι βιασμοί και οι σεξουαλική κακοποίηση παραμένουν συχνό φαινόμενο, με περιστατικά να είναι στις εφημερίδες σχεδόν κάθε μέρα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs