Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Οι διάσημοι και τα αγαπημένα σκυλιά τους - Τα κατοικίδια των αστέρων που κλέβουν τις εντυπώσεις


Στον κόσμο της showbiz, ένα κατοικίδιο που σε αγαπάει είναι κάτι που πολλοί celebrities το αποζητούν. Σκυλάκια που αγάπησαν οι διάσημοι και τους...
κάνουν παρέα!



Η Dora και ο Liam Hemsworth: Ο νεαρός ηθοποιός μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με την πρόσφατα υιοθετημένη σκυλίτσα του, ποζάροντας και οι δυο μπροστά από ένα παλιό Ford φορτηγό, με στυλ και φινέτσα!





Η Cara Delevigne και ο Leo: Το σούπερ μοντέλο φαίνεται ότι παρακολούθησε την επίδειξη του οίκου Chanel για την κολεξιόν άνοιξη/καλοκαίρι 2016 στο Παρίσι, παρέα με τον τετράποδο φίλο της, καθισμένοι στην πρώτη σειρά.




Η Miley Cyrus και ο Milky: Πρόκειται για το νέο μέλος στην παρέα των σκύλων της τραγουδίστριας. Φαίνεται ότι το πανέμορφο λευκό pit bull δεν κατάφερε να την αφήσει ασυγκίνητη.





Η Ciara και οι Tyson και Texas: Με τόσο όμορφα κατοικίδια γύρω της, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σίγουρα δεν χρειάζεται άλλα αξεσουάρ.






Η Ruby Rose και η Phoebe Dahl, μαζί με τα σκυλιά τους Chance και Ru: Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Orange Is The New Black, έχει αναρτήσει αρκετές φορές φωτογραφίες με την πρώην μνηστή της και τους δυο τετράποδους φίλους τους.




Η Olivia Palermo και ο Mr. Butler: Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το μικρό κατοικίδιο της ηθοποιού της χαρίζει ακόμα μεγαλύτερο χαμόγελο.





Η Kendall Jenner και ο Norman: Το πλέον διάσημο μοντέλο της οικογένειας Kardashian ποζάρει μαζί με τον ανιψιό της, δηλαδή τον σκύλο της Kylie Jenner.





Η Chelsea Handler και η Tammy: Η κωμική ηθοποιός φαίνεται ότι περνάει τις μέρες και της νύχτες της συντροφιά με το λατρεμένο της σκύλο.





Η Lady Gaga και ο Koji: Αυτό το ζωάκι αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας των τετράποδων φίλων που έχει υιοθετήσει η γνωστή τραγουδίστρια και δεν είναι περίεργο που τραβά επάνω του όλα τα βλέμματα.





Η Ariana Grande και ο Toulouse: Ο μικρός σκυλάκος υιοθετήθηκε από την Ariana από ένα καταφύγιο ζώων και όπως αποδείχτηκε η ζωή του δεν ήταν ποτέ καλύτερη, αφού κατάφερε να γίνει μοντέλο για τη σειρά με τσάντες Coach.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs