Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Ηλεία: Νεκροί πατέρας και κόρη που αγνοούνταν από τις 15 Ιουλίου


Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του 68χρονου Κ.Λ. και της 44χρονης κόρης του Ε.Λ., των οποίων τα ίχνη ...
είχαν χαθεί στις 15 Ιουλίου από την περιοχή των Δουνέικων Ηλείας που έκαναν μαζί με τη μητέρα της οικογένειας τις διακοπές τους.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από το ilialive.gr, ο 68χρονος και η 44χρονη κόρη του εντοπίστηκαν νεκροί στην περιοχή της Πηνείας κοντά στο χωριό Μπόρσι.

Ο πατέρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ η 44χρονη κόρη επίσης νεκρή σε απόσταση 100 μέτρων από το όχημα.


Το πιθανότερο σενάριο

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τι μπορεί να είχε συμβεί στους δύο άτυχους ανθρώπους αναφέρουν πως πατέρας και κόρη χάθηκαν και μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας.

Ωστόσο μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όμως 800 μέτρα πιο κάτω βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να τους έπιασε η νύχτα και να τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Οπως φαίνεται πρώτος έχασε τη ζωή ή έχασε τις αισθήσεις του ο 68χρονος. Η κόρη επιχείρησε να ακολουθήσει το δρόμο που είχαν κάνει με το αυτοκίνητο προκειμένου να φτάσει κάπου και να καλέσει σε βοήθεια, ωστόσο σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο -μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας- εντοπίστηκε και η κόρη, πεσμένη στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι σύμφωνα με πληροφορίες. Προφανώς εκεί την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της και εκτιμάται ότι έσβησε αβοήθητη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ο Δημήτρης Τσαούσης ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο κ. Τσαούσης πήγε προς το χωράφι του μετά απο ένα μήνα για πρώτη φορά και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της 44χρονης.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο ημεδαποί (πατέρας και κόρη) που είχαν εξαφανισθεί το απόγευμα της 16ης Ιουλίου στα Δουναίικα Ηλείας, βρέθηκαν νεκροί σήμερα (8 Αυγούστου 2016) στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας.

Για τους δυο ημεδαπούς είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17η Ιουλίου, το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, από συγγενικό τους πρόσωπο.

Σήμερα το πρωί, ιδιοκτήτης ακαλλιέργητου χωραφιού, στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας, εντόπισε πτώμα γυναίκας σε σήψη και ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, που μετέβηκαν άμεσα στο σημείο, ταυτοποίησαν ότι το πτώμα ανήκει στην 44χρονη, ενώ σε απόσταση περίπου 400 μέτρων, βρέθηκε μέσα στο όχημα του, ο 68χρονος πατέρας της.

Το σημείο που βρέθηκε το όχημα είναι σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε μη καλλιεργήσιμη γεωργική έκταση και σε μεγάλη απόσταση από τον κοντινότερο χωματόδρομο, ενώ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ημεδαπών.

Google+ Followers