Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Πιπεράτες αποκαλύψεις από την 20χρονη Βραζιλιάνα που άναψε φωτιές στον Μπολτ - Μαραθωνοδρόμο τον χαρακτήριζει


Έκανε «καμάκι» με τους κοιλιακούς του και το Google Translate λέει η Τζέιντι Ντουάρτε - Αν και...

σπρίντερ ήταν το πιο αργό σεξ που έχω κάνει, προσθέτει - Καταβροχθίσαμε ο ένας τον άλλο υπό τη μουσική της Rihanna, αποκαλύπτει

Λεπτομέρειες για το καυτό βράδι που πέρασε μαζί με τον Γιουσέιν Μπολτ στο Ρίο δίνει η 20χρονη Τζέιντι Ντουάρτε σε συνέντευξή της αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ αλλά και το τι συνέβη όταν βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Σύμφωνα με την Ντουάρτε μπορεί ο Μπολτ να είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη, ωστόσο η βραδιά στο μονό κρεβάτι του ξενοδοχείου ήταν μαραθώνιος καθώς κράτησε δύο ώρες.

Είχε προηγηθεί η συνάντησή τους σε κλαμπ του Ρίο όπου ο Μπολτ, σύμφωνα με την Ντουάρτε, της έκανε «καμάκι» μέσω του Google Translate.

Για να την πείσει,δε, να περάσουν ένα καυτό βράδι λέει η 20χρονη Βραζιλιάνα ότι της έδειξε την πόζα-κατατέθεν του της αστραπής.

Η ίδια δηλώνει, επίσης, τώρα προδομένη γιατί λέει ότι ο Μπολτ της υποσχέθηκε ότι θα βγουν και δεύτερο ραντεβού αλλά όταν η ιστορία έγινε γνωστή ο Τζαμαϊκανός «έβγαλε φτερά στα πόδια».

Περιγράφοντας τι συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο κλαμπ All in στο Ρίο η 20χρονη θυμάται: Στάθηκε μπροστά μας και ξαφνικά σήκωσε τη μπλούζα του και μας έδειξε τους κοιλιακούς του. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Έπρεπε να τον πλησιάσω και να τους ακουμπήσω για να το πιστέψω. Ήμουν τόσο απορροφημένη από τους κοιλιακούς που έβλεπα ώστε στην αρχή δεν είχα προσέξει ότι χάιδευα τον Γιουσέιν Μπολτ».


Όπως λέει στη συνέντευξή της στη Daily Mail μετά από κάποιες ώρες ο Μπολτ έβαλε τον σωματοφύλακά του να την καλέσει κοντά του. «Μου είπε ότι ο Μπολτ θέλει να κάτσεις μαζί του. Στην αρχή εγώ δεν πήγα γιατί το έπαιζα δύσκολη. Ήθελα να τον κάνω να κοπιάσει για να με έχει».

Τελικά, όπως λέει, ενέδωσε όταν βγαίνοντας από το κλαμπ πήγε να πάρει ταξί και εκεί τον συνάντησε με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ να της κάνει την περίφημη πόζα-κατατέθεν της αστραπής. «Τοτε ήταν που αποφάσισαν να ενδώσω. Με τράβηξε στο ταξί και μου έδωσε ένα απίστευτο φιλί» λέει η 20χρονη Βραζιλιάνα.
Σεξ υπό τους ήχους της Rihanna

«Στην αρχή μου προκάλεσε έκπληξη το ότι αντί να με πάει σε ένα ακριβό ξενοδοχείο, με πήγε στο Ολυμπιακό Χωριό. Το δωμάτιό του ήταν φροντισμένο» συνεχίζει την περιγραφή η Ντουέρτε.

Το εντυπωσιακό είναι ότι επειδή η 20χρονη δεν ξέρει καθόλου Αγγλικά αντάλλασαν, όπως λεει, μεταξύ τους παθιασμένα μηνύματα μέσω Google Translate.

Το επόμενο βήμα ήταν ο Μπολτ να βάλει μουσική. Η επιλογή του ήταν το τραγούδι Work της Rihanna. «Πιστεύω ότι του αρέσει να το ακούει ενώ κάνει σεξ» υποστηρίζει η Ντουάρτε.

Google+ Followers