Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Ο πιο περίεργος θάνατος κατά τη διάρκεια του σεχ – Πέθανε από το… ρούφηγμα της ερωμένης του


Μπορεί να είναι ίσως και ο πιο παράξενος θάνατος που έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια της eρωτικής πράξης. Πέθανε από το...
ρούφηγμα της ερωμένης του.

Ο 17 χρονος Χούλιο Γκονζάλες από το Μεξικό τις τελευταίες ημέρες πετούσε στα σύννεφα. Είχε συνάψει σχέση με μια γυναίκα 7 χρόνια μεγαλύτερη του και από ότι έλεγαν οι φίλοι του, επρόκειτο για μια όμορφη γυναίκα. Τα ραντεβού τους άρχισαν να γίνονται eρωτικά ραντεβού στο σπίτι της.


Χθες η οικογένεια Γκονζάλες κάθισε σε πλήρη απαρτία στο Κυριακάτικο μεσημεριανό τραπέζι. Αμέσως η μητέρα του Χούλιο παρατήρησε πως ο γιος της είχε στο λαιμό του μια τεράστια πιπιλιά. Μια πιπιλιά που του προκάλεσε η ερωμένη του, σε στιγμές αχαλίνωτου erωτικού παροξυσμού.

Εκεί που τα αστεία και τα πειράγματα από τα άλλα του αδέρφια για την πιπιλιά, έδιναν και έπαιρναν, το γέλιο του Χούλιο πάγωσε. Προσπάθησε να ψελλίσει κάτι μα δεν τα κατάφερε. Άρχισε να έχει σπασμούς και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ήταν αργά. Ο 17χρονος είχε πεθάνει. Στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν ότι έπαθε εγκεφαλικό. Η νεκροψία νεκροτομή έδειξε μεγάλη πιθανότητα πως το εγκεφαλικό μπορεί να προήλθε από το ρούφηγμα και από την πιπιλιά στο λαιμό.

Πιο συγκεκριμένα οι γιατροί εικάζουν πως το αδίσταχτο ρούφηγμα, προκάλεσε θρόμβωση η οποία είχε συνέπεια ο Χούλιο να πάθει εγκεφαλικό. Πλέον οι γονείς του έχουν στραφεί δικαστικά κατά της 24χρονης ερωμένης του γιου της, την οποία κατηγορούν ως άμεσα υπεύθυνη για τη δολοφονία του.


Πάντως το ρούφηγμα και οι πιπιλιές δεν είναι τόσο αθώες. Ένα άλλο περίεργο περιστατικό είχε συμβεί στη Νέα Ζηλανδία με θύμα μια 20χρονη γυναίκα, η οποία έμεινε παράλυτη από την αριστερή της πλευρά εξαιτίας του ρουφήγματος από τον φίλο της.

Google+ Followers