Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Θα μείνετε έκπληκτοι! Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν δεν κάνουμε σεχ!


Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε ότι το σεχ κάνει καλό στη σωματική και ψυχική μας υγεία, αλλά γνωρίζουμε ποιες είναι οι συνέπειες...
της αποχής από τη σεξουαλική ζωή;

Ιδού 5 πράγματα που συμβαίνουν όταν δεν κάνουμε σεχ.

Μειώνεται η αίσθηση ικανοποίησης από τη ζωή και η αυτοπεποίθησή μας. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής παράγονται χημικές ουσίες στον εγκέφαλο, που μας προκαλούν συναισθηματική ευφορία, ενεργητικότητα, μας φέρνουν πιο κοντά με τον άλλον και αυξάνουν την αυτοπεποίθησή μας.


Αυξάνονται τα επίπεδα του στρες. Τα αυξημένα επίπεδα οξυτοκίνης, κορτιζόλης και ενδορφινών προκαλούν μία γενικευμένη αίσθηση χαλάρωσης και ευφορίας βοηθώντας στην ευκολότερη αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων.


Παρουσιάζονται προβλήματα στον ύπνο. Ή με άλλα λόγια όταν κάνει κάποιος σεχ, απελευθερώνονται ορμόνες που δρουν κατασταλτικά και βοηθούν τον οργανισμό μας να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί.

Μειωμένη ερωτική επιθυμία. Η παρατεταμένη αποχή από το σεχ μειώνει την ερωτική επιθυμία και λειτουργεί ανασταλτικά στη σεχουαλική διέγερση.


Εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα οιστρογόνα, τα ανδρογόνα και η προγεστερόνη επηρεάζουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ενώ οι άνθρωποι που εμπλέκονται συχνότερα σε σεξουαλικές δραστηριότητες παρουσιάζουν έως και 30% αύξηση μιας χημικής ουσίας που συμμετέχει στην πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού κατά των ιώσεων.

Google+ Followers