Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό για την Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε με άνεση το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ, ενώ παράλληλα...
έστειλε μήνυμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Εκτός από το χρυσό της Στεφανίδη, 4η αναδείχθηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου.


Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε από το 4.55 (τελευταία από όλες) και το πέρασε με την πρώτη, όπως και το 4.65 και το 4.70. Η μόνη που την ακολουθούσε ήταν η Γερμανίδα Ράιζιτς, που πέρασε το ύψος με την 2η προσπάθεια κάνοντας την καλύτερη εφετινή της επίδοση και σταμάτησε.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (έχοντας ήδη το χρυσό με καλύτερη προσπάθεια) συνέχισε και προσπάθησε στα 4.81, απέτυχε 2 φορές, αλλά το πέρασε με την 3η προσπάθεια, κάνοντας ρεκόρ αγώνων, που το είχε η Ισιμπάγιεβα από το 2006 και το Γκέτεμποργκ με 4.80. Δοκίμασε και στα 4.85 αλλά δεν τα κατάφερε.
Η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασε τα 4.55 με την πρώτη (με την 2η είχε περάσει τα 4.35 και 4.45) και είχε 3 άκυρες στα 4.65, ύψος που πέρασε η Σουηδέζα Μπένγκτσον, που ανέβηκε στην 3η θέση, αφήνοντας την Ελληνίδα 4η. 


(Η Κυριακοπούλου περνώντας τα 4.55 - Πηγή: Reuters / Michael Kooren)

Google+ Followers