Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Σφραγίζει την επιστροφή στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός


Με το 3-0 της Λεωφόρου έβαλαν τις βάσεις και σήμερα το βράδυ (20:00, OTESport 2) οι πράσινοι θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά στην...
Κοπεγχάγη – Με την ίδια ενδεκάδα του πρώτου αγώνα παρατάσσει την ομάδα ο Στραματσόνι

Τα τελευταία χρόνια το ευρωπαϊκό dna του Παναθηναϊκού έχει υποστεί σημαντικές… αλλοιώσεις, ωστόσο σήμερα το βράδυ οι πράσινοι έχουν τη μεγάλη ευκαιρία για να ξεκινήσουν μια νέα πορεία.

Το τριφύλλι απέχει 90 λεπτά από την επιστροφή στους ομίλους του Europa League, όσο θα διαρκέσει κι ο επαναληπτικός αγώνας με την Μπρόντμπι για τα play off της διοργάνωσης.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για την ομάδα του Στραματσόνι, την ίδια ώρα που οι Δανοί γνωρίζοντας ότι έχουν ελάχιστες ελπίδες έχουν στρέψει την προσοχή πρωτίστως σε εξωαγωνιστικά ζητήματα μετατρέποντας την ρεβάνς σε μια μάχη κατά του Μάρκους Μπέργκ.

Το αν θα τους ευνοήσει ή όχι θα φανεί στην πορεία του αγώνα, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι η όλη κατάσταση ανάγκασε την UEFA να προβεί σε συστάσεις προς τους ανθρώπους της Μπρόντμπι και σε αυξημένα μέτρα ασφαλείας δείχνει αρκετά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αντρέα Στραματσόνι αν και εμφανίστηκε να αμφιταλαντεύεται τελικά αποφάσισε να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με τον πρώτο αγώνα. Έτσι οι 11 που θα αγωνιστούν είναι οι:Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουλτ, Μέστο, Ζέκα,Λεντέσμα, Γουακάσο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο.




Μια πιθανή ενδεκάδα της Μπρόντμπι είναι: Τόπελ στο τέρμα, Γιούελσγκραντ αριστερά και Λάσρσον δεξιά, με τους Άλμπρεχτσεν και Χέρμανσον στο κέντρο της άμυνας. Νόργκααρντ, Φίρι, Χουλσάγκερ και Μουχτόρ στο κέντρο και οι Πούκι-Βίλτσεκ στην επίθεση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs