Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Η Iskra Lawrence φωτοσοπάρεται μόνη της και εξευτελίζει τα «πειραγμένα» σώματα (Photo)


Η Iskra Lawrence είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο. Επίσης, είναι ένα κορίτσι που δεν ντρέπεται για το σώμα του. Μάλιστα, όταν το ....
πρακτορείο μοντέλων που την εκπροσωπούσε την απέλυσε, λόγω «μεγαλύτερου του αποδεκτού σωματικού βάρους», η Iskra δεν έβαλε τα κλάματα, αλλά προχώρησε στη ζωή της και σήμερα είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα του οίκου εσωρούχων Aerie.

H Iskra έχει πολλές φορές δηλώσει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σώμα της και με τις διατροφικές της συνήθειες (έχει ανεβάσει βίντεο στο οποίο τρώει… τσιπς!). Αντιθέτως, έχει ασκήσει κριτική σε όσους επιμένουν να θεωρούν ως τέλεια τα αδύνατα σώματα. Και, σε μια κίνηση που έχει προκαλέσει «πανικό» στο Instagram, παρουσίασε μια φωτογραφία της σε φυσική κατάσταση και μετά από επεξεργασία με το γνωστό πρόγραμμα Photoshop.




Σχολιάζοντας η ίδια την κίνησή της, έγραψε ότι «μου πήρε δέκα λεπτά να φωτοσοπάρω τον εαυτό μου και να τον κάνω “τέλειο”. Αλλά, τι είναι τέλειο; […] Πόσταρα την ανέγγιχτη φωτογραφία δίπλα στη ρετουσαρισμένη, ώστε να φαίνεται πόσο μερικές παρεμβάσεις από το κινητό μου τηλέφωνο μπορούν να αλλάξουν το πώς δείχνω. Όμως, δε μπορώ να βγαίνω από το σπίτι μου ρετουσαρισμένη, οπότε γιατί να το κάνω online; Είμαστε όμορφοι γιατί είμαστε οι εαυτοί μας και είμαστε τόσο πολλά περισσότερα από την εμφάνισή μας».


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs