Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Justin Bieber: Δημόσιο ξεκατίνιασμα στο Instagram με την πρώην του Selena Gomez - Διέγραψε τον λογαριασμό του


Και εκεί που κάποιος υποστηρίζει ότι αυτά δε συμβαίνουν, έρχονται πρόσωπα της showbiz για να του αποδείξουν ότι αποτελούν καθημερινές ιστορίες. Ο λόγος για το δημόσιο «ξεκατίνιασμα»...
της Selena Gomez με τον Justin Bieber στο instagram. Το πρώην ζευγάρι δεν άντεξε και έβγαλε τα άπλυτα του στη φόρα. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που πόσταρε ο γνωστός τραγουδιστής με τη νέα του σχέση στον προσωπικό του λογαριασμό. Πολλοί από τους φανατικούς θαυμαστές του Βieber δεν εγκρίνουν την Sofia Richie για σύντροφο του, με αποτέλεσμα κάτω από τη λεζάντα της εικόνας να προειδοποιήσει τους θαυμαστές του ότι αν το μίσος τους δεν σταματήσει θα κάνει τον λογαριασμό του ιδιωτικό.


Η πρώην σύντροφος του βλέποντας την φωτογραφία και τα σχόλια των θαυμαστών αποφάσισε να πάρει θέση γράφοντας: «Αν δε μπορείς να διαχειριστείς το μίσος, τότε σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες με την κοπέλα σου. Λολ. Θα έπρεπε να είναι κάτι ιδιαίτερο μεταξύ των δυο σας και μόνο. Μην θυμώνεις με τους θαυμαστές σου. Ήταν δίπλα σου και σε στήριξαν πριν από οποιονδήποτε άλλον».

Αυτά είδε ο Justin Bieber και την έβαλε στη θέση της απαντώντας: «Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους που με χρησιμοποίησαν για να τραβήξουν την προσοχή, να μου κουνάνε το δάχτυλο. Λυπάμαι. Μόνο αγάπη. Ελπίζω να είστε όλοι καλοί μεταξύ σας και με τους φίλους μου. Σας αγαπώ Beliebers».




Το λεκτικό ξεκατίνιασμα όμως δεν έχει τελειωμό με τη Selena να ρίχνει τα καρφιά της: «Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους που υπήρξαν άπιστοι άπειρες φορές να κουνάνε το δάχτυλο σε όσους υπήρξαν μεγαλόψυχοι και υποστηρικτικοί, δεν μου κάνει εντύπωση που οι θαυμαστές είναι έξαλλοι. Λυπηρό. Μόνο αγάπη».



Όπως ήταν αναμενόμενο κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Justin ο οποίο έγραψε: ««Απάτησα…Α ξέχασα εσένα και τον Ζαίν!» αναφερόμενος φυσικά στον Ζαίν Μαλίκ των «One Direction». Και μετά από όλα όσα ειπώθηκαν ο γνωστός τραγουδιστής διέγραψε τον λογαριασμό του από το instagram.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs