Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Έξαλλος Ομπάμα: Πως αντέδρασε απέναντι στην κόρη του που έκανε τσιγαριλίκι και χόρεψε twerking


Ο κάθε πατέρας και ο πόνος του, είτε λέγεται Κυρ Μήτσος από το Πέραμα είτε Μπάρακ Ομπάμα και είναι πλανητάρχης. Γιατί ο Ομπάμα...
κρατάει μούτρα στην κόρη του;

Η οικογένεια του πλανητάρχη, επιστρέφει από τις διακοπές της. Κατεβαίνει από το ελικόπτερο. Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι έξαλλος με την 18χρονη κόρη του Μάλια. Η ατμόσφαιρα στην οικογένεια του πλανητάρχη μυρίζει μπαρούτι.

Η Μάλια δεν ήταν στις διακοπές της η κόρη του πλανητάρχη αλλά μια 18χρονη που θέλησε να «ξεφύγει». Κάπνισε τσιγαριλίκι, ήπιε, χόρεψε twerking (το χορό των οπισθίων) και σε ένα πάρτι στη Lolapalooza που διέλυσε η τοπική αστυνομία, πρόλαβε μόλις την τελευταία στιγμή να φυγαδευτεί από τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου των ΗΠΑ που την ακολουθούσαν και την πρόσεχαν διακριτικά.







Η Μάλια από εκείνη την ημέρα και μέχρι να επιστρέψει η οικογένεια στη βάση της, άκουγε τα εξ αμάξης από την πατέρα της. Είναι χαρακτηριστικό πως οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί και αυτό αποτυπώνεται και στη φωτογραφία της επιστροφής τους.

Ο Μπάρακ αποφεύγει να κοιτάξει τη Μάλια, βρίσκεται ο ένας στην ανατολή και η άλλη στη δύση. Έχει πάρει αγκαλιά την 15χρονή κόρη του Σάσα, ενώ η Μισέλ βρίσκεται με τη Μάλια. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs