Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Η Γιαπωνέζα παλαιστής που γιόρτασε το χρυσό ρίχνοντας τον προπονητή της στο πάτωμα... δύο φορές (Video)


Μια Γιαπωνέζα αθλήτρια γιόρτασε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην ελληνορωμαϊκή πάλη στην κατηγορία...
των 63 κιλών, ρίχνοντας τον προπονητή της με λαβή δύο φορές στο πάτωμα και μετά κουβαλώντας τον στους ώμους κάνοντας τον μια βόλτα γύρω από το στάδιο.

Η Ρισάκο Καουάι χάρισε στην Ιαπωνία το τέταρτο χρυσό στην γυναικεία πάλη στους Αγώνες του Ρίο την Πέμπτη με μια νίκη επί της Μρίγια Μαμασούκ από την Λευκορωσία.

Η 21χρονη, που συμμετέχει για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε ακόμα αποθέματα ενέργειας αφού κέρδισε την Λευκορωσίδα με 3-0 και έριξε τον επικεφαλή και προπονητή την Ιαπωνικής Ομάδας Καζουχίτο Σακάε δύο φορές στο πάτωμα.




«Πριν τον τελικό, ο προπονητής είπε πως ήθελε να τον σηκώσω στους ώμους του» η Καγουάι δήλωσε στα ιαπωνικά μέσα. «Οι τρεις άλλοι παλαιστές την προηγούμενη μέρα είχαν κερδίσει όλοι το χρυσό και μπόρεσαν να τον σηκώσουν, αλλά εγώ είπα πως θέλω να είμαι ο πρώτος που θα τον ρίξει κάτω και με άφησε να το κάνω».

Ο Σακάε, 56 ετών, είναι παλαίμαχος παλαιστής που είχε κερδίσει αρκετά μετάλλια στην κατηγορία των 62 κιλών σε παγκόσμιο και ασιατικό επίπεδος μεταξύ του 1983 και το 1989.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs