Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

17χρονη εστεμμένη πήγε στο Ντουμπάι να πουλήσει την παρθενιά της και αγνοείται! - Απίστευτη ιστορία


Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια 17χρονο εστεμμένη, η οποία πήγε στο Ντουμπάι για να πουλήσει την παρθενιά της σε Άραβα και…
από τότε αγνοείται η τύχη της.

Ο λόγος για την 17χρονη Άννα Φεστσένκο που ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να πουλήσει την παρθενιά της, έναντι 13.000 δολαρίων σε Άραβες πελάτες. Μια φίλη της, η 19χρονη Εκατερίνα, πήγε μαζί της στο Ντουμπάι, αλλά έφυγε όταν κατάλαβε ότι πραγματική πρόθεση της Άννας ήταν να δουλέψει ως συνοδός κυρίων.

«Πήγα μαζί της επειδή με προσκάλεσε και μου είπε ότι το ταξίδι ήταν δώρο από την επιτροπή του διαγωνισμού "Μις Μόσχα. Μέσα σε δύο ημέρες κατάλαβα γιατί είχαμε πάει εκεί. Είπα στην Αννα ότι δεν θα έμενα και ότι θα γύριζα στο σπίτι. Αυτή με πίεσε να μείνω και με παρακάλεσε να μη φύγω αφήνοντάς την μόνη εκεί. Αλλά εγώ δεν έχω ανάγκη από μια τέτοια δουλειά».




«Πιστεύω ότι η μητέρα της είχε δικαίωμα να ξέρει. Είναι προνόμιο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είσαι παρθένα. Νομίζω ότι η Αννα εντυπωσιάστηκε από τα πολλά χρήματα που θα μπορούσε να βγάλει», είπε η Εκατερίνα.

Η μητέρα της Άννας, Όλγα Φεστσένκο, είπε ότι κάποια στιγμή μιλούσε με την κόρη της μέσω μηνυμάτων και ότι ήλπιζε πως θα γύριζε στη Ρωσία. Δεν γύρισε και έτσι η μητέρα της αναγκάστηκε να καταφύγει στην αστυνομία. Η τύχη της όμως… αγνοείται ακόμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs