Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Πάνω από 50 ώρες χωρίς «λευκό καπνό» για τις τηλεοπτικές άδειες - Σε εξέλιξη η μαραθώνια διαδικασία στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης


Περισσότερο από πενήντα ώρες μετρά πλέον η μαραθώνια διαδικασία για τη δημοπράτηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στο ...
κτίριο «φρούριο» της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, με τους υποψήφιους καναλάρχες να παραμένουν έγκλειστοι και χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια ξεκάθαρη πληροφορία για την εξέλιξη της δημοπρασίας.

Πάντως, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε στο κτίριο της ΓΓΕΕ ένα φορτηγάκι κέτερινγκ με φαγητό για τους διεκδικητές, κάτι που ίσως σημαίνει πως η διαδικασία δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Σημειώνεται πως από τους οκτώ υποψηφίους οι τέσσερις εκπροσωπούνται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους: τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την Άλτερ Έγκο, τον Θοδωρή Κυριακού για τον Αντέννα, τον Ιβάν Σαββίδη για την Dimera και τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα για την ομώνυμη εταιρεία.

Οι επιχειρηματίες και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων για τις άδειες έφτασαν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης με τις βαλίτσες τους και έκτοτε παραμένουν έγκλειστοι. Οι λίγες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως χρειάστηκαν 15 ώρες για να «κλείσει» η πρώτη άδεια, η δημοπράτηση της δεύτερης άρχισε χθες το πρωί και είναι άγνωστο πότε ολοκληρώθηκε ενώ αργά χθες το απόγευμα υπήρξε η πληροφορία πως κατοχυρώθηκε και η τρίτη άδεια. Έτσι, ενώ όλα αναμενόταν να ολοκληρωθούν χθες βράδυ, η δημοπρασία διανύει στην τρίτη της ημέρα.


Όσοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν τελικά μία από τις τηλεοπτικές άδειες αναμένεται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και οι διεκδικητές εξέλθουν του κτιρίου στην Καλλιθέα.




Υπενθυμίζεται πως στη δημοπρασία συμμετέχουν οι παρακάτω ενδιαφερόμενοι:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ):

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)

ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED

ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)

ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs