Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Το νέο «κάστρο» της Angelina - Το νοίκιασε εβδομάδες πριν την αίτηση διαζυγίου (Photos)


Μπορεί το διαζύγιο της Jolie με τον Pitt να μοιάζει ξαφνικό αλλά φαίνεται ότι το διάσημο ζευγάρι το προετοίμαζε καιρό....
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail η Angelina είχε νοικιάσει σπίτι στο Malibu εβδομάδες πριν από την αίτηση διαζυγίου.

Το σπίτι βρίσκεται σε μία περιοχή όπου την επιλέγουν πολλοί σταρ του Χόλιγουντ γιατί είναι απομονωμένη και μπορούν να μείνουν μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Στη γειτονιά έχουν σπίτι ανάμεσα σε άλλους ο Μάθιου Μακόναχι, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Άντονι Χόπκινς και ο Σον Πεν.


Το ενοίκιο που θα πληρώνει η Jolie σύμφωνα με την εφημερίδα, θα ανέρχεται στα 95.000 δολάρια το μήνα και το σπίτι είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενεί την 41 ετών ηθοποιό με τα έξι της παιδιά. Το σπίτι των 1.343 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει πέντε δωμάτια, πέντε τουαλέτες και έχει αξία 12 εκατ. δολαρίων.


Η περίφραξη και οι ψηλές πόρτες της εισόδου, είναι όπως σημειώνει η εφημερίδα το ιδανικό κάστρο για να μείνουν μακριά από τα media που ασκούν ασφυκτικές πιέσεις για μία φωτογραφία.





Ήδη η αστυνομία έχει ενισχύσει τις περιπολίες στην περιοχή για να κρατάει μακριά τους δημοσιογράφους και τους θαυμαστές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs