Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι κόρες της Ολλανδέζας συντρόφου του


Ο χωρισμός του Γιώργου Παπανδρεόυ με την Άντα είναι γεγονός και το ζευγάρι έχει προχωρήσει τα καλά τη ζωή του. Με τον πρώην πρωθυπουργό να γίνεται...
και πάλι το talk of the town για τη σχέση του με την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι. Και ενώ πολλοί θεωρούσαν ως τώρα πως το ζευγάρι κρατά κρυφό τον έρωτά του, η αλήθεια είναι πως ζουν πια μαζί χωρίς να αγχώνονται για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, οι δυο τους έχουν βρει μαζί τις ισορροπίες τους και έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Ένα από αυτά και τα δυο παιδιά που έχει ο καθένας από προηγούμενο γάμο τους. Ο Γιώργος Παπανδρέου, μάλιστα, έχει γνωρίσει τις δυο κόρες της Γουέντι και η χημεία μεταξύ τους είναι πολύ καλή. Η μεγαλύτερη κόρη της γυμνάστριας, είναι άλλωστε και ο λόγος που το ζευγάρι βρέθηκε μαζί για διακοπές στην Σκιάθο. 

Έλενα και Μελίνα οι κόρες της συντρόφου του Παπανδρέου


Η μεγαλύτερη κόρη της Γουέντι, λέγεται Έλενα, είναι μια εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, λατρεύει την Ελλάδα και ζει μόνιμα στη Σκιάθο. Το κορίτσι πριν τέσσερα χρόνια ήρθε για διακοπές στις Σπορέδες, γνώρισε τον έρωτά της ζωής της -που ακούει και αυτός στο όνομα Γιώργος- και από τότε ζουν μαζί στη Σκιάθο.

Αλλά και η μικρότερη κόρη της γυμνάστριας, έρχεται συχνά στη χώρα μας και έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα.

Τι λέει η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα για το love story του

Από τη μεριά τους και τα παιδιά του Γιώργου Παπανδρέου, τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα και βλέπουν θετικά τη νέα του σχέση, μετά το χωρισμό από τη μητέρα τους Άντα. Ωστόσο, η κόρη του Μαργαρίτα, δεν έχει γνωρίσει ακόμη την γυναίκα που “τρέλανε” τον πατέρα της. “Δεν έχω τσακωθεί μαζί του... Ο πατέρας μου έχει τη ζωή του”, φαίνεται να λέει στους φίλους της η Μαργαρίτα.

Google+ Followers