Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Σε ποιον τηλεοπτικό σταθμό, παρουσιάστρια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;


Ο καναλάρχης είχε «μακριά χέρια» και αυτό του στοίχισε ακριβά. Τώρα τα χέρια του θα χρειαστεί να τα βάλει...
βαθιά στην τσέπη και όχι να αγγίζει το κορμί της παρουσιάστριας

O τηλεοπτικός κολοσσός Fox News κατέληξε σε συμβιβασμό ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων με την πρώην παρουσιάστρια Γκρέτσεν Κάρλσον που είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην επικεφαλής του δικτύου Ρότζερ Έιλς με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, έγραψε σήμερα το περιοδικό Vanity Fair, επικαλούμενο τρία πρόσωπα που έχουν γνώση της υπόθεσης.


Ο όμιλος 21st Century Fox Inc, μητρική εταιρεία του Fox News, επιβεβαίωσε τον συμβιβασμό αλλά δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους της συμφωνίας και προχώρησε σε μια δημόσια απολογία προς την ενάγουσα.

«Εκφράζουμε ειλικρινά τη λύπη μας και ζητάμε συγγνώμη για το γεγονός ότι η Γκρέτσεν δεν αντιμετωπίστηκε με τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που εκείνη και καθένας από τους συναδέλφους μας αξίζει» επισημαίνει ο όμιλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Δεν έχει προς το παρόν διευκρινιστεί το ποσό που ο ίδιος ο Έιλς ενδέχεται να καταβάλει, αλλά το Fox News καλύπτει ασφαλιστικά ειδικά τον Έιλς στην περίπτωση ενός συμβιβασμού, τονίζει το περιοδικό, επικαλούμενο δύο πρόσωπα που γνωρίζουν τους όρους της συμφωνίας. 

Η Κάρλσον απέσυρε εκουσίως τη μήνυση που είχε καταθέσει σε ομοσπονδιακό επίπεδο στο Νιού Τζέρσεί σε βάρος του Έιλς, αποκαλύπτει ένα δικαστικό έγγραφο.

Google+ Followers