Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Βρήκε τον θάνατο μετά από επίθεση σε αστυνομικούς με τσεκούρι και μαχαίρι


Ένας άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι και μαχαίρι εναντίον δύο αστυνομικών που ήθελαν να ελέγξουν τα στοιχεία του, σήμερα στη ...
Μόιτα, νότια της Λισαβόνας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα εξ αυτών σοβαρά, ο οποίος έβγαλε το όπλο του, πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη, ανακοίνωσε η πορτογαλική αστυνομία.

«Οι αστυνομικοί είχαν υποψίες ότι σε βάρος του προσώπου αυτού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και ήθελαν να ελέγξουν τα στοιχεία του» διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Δημοσίας Ασφάλειας (PSP), αποκλείοντας κάθε διασύνδεση με την τρομοκρατία.

Ο ύποπτος αρνήθηκε να τους δώσει την ταυτότητά του κι έβγαλε ένα τσεκούρι κι ένα μαχαίρι τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν αστυνομικό στο στήθος, κοντά στην καρδιά. Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο συνάδελφός του τραυματίστηκε επιφανειακά, στο μπράτσο.

«Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε, καθώς βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα, έκανε χρήση του όπλου του προκαλώντας τον θάνατο του υπόπτου» εξήγησε στην πορτογαλική τηλεόραση ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας, Μανουέλ Βιολά ντα Σίλβα.

Google+ Followers