Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο πατέρας μου με βίαζε κάθε μέρα και με αποκαλούσε «σύζυγό του»


Την φρίκη που έζησε στα χέρια του πατέρα της περιέγραψε μια 19χρονη κοπέλα στη Μεγάλη Βρετανία, αποκαλύπτοντας τις σοκαριστικές λεπτομέρειες όλων όσων έζησε.

Η νεαρή Έμα αποκάλυψε πως ο βιολογικός της πατέρας, Κρίστοφερ, επί δυο χρόνια τη νάρκωνε επανειλημμένα και τη βίαζε. Και όχι μόνο αυτό. Οπως αναφέρει η Έμα, ο πατέρας της την φωτογράφιζε κατά τη διάρκεια της αποτρόπαιης πράξης του, ενώ συνήθιζε να την αποκαλεί και «σύζυγό του».

Η ιστορία της κοπέλας έγινε γνωστή όταν η ίδια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για όσα έζησε στο πλευρό του πατέρα της, ο οποίος τώρα βρίσκεται στη φυλακή, εκτίοντας ποινή φυλάκισης 12 ετών.

Η Έμα πήγε να ζήσει για πρώτη φορά με τον πατέρα της όταν ήταν 15 ετών το 2012 μετά από έναν καυγά που είχε με την μητέρα της. Λίγο καιρό μετά την μετακόμισή της ο πατέρας της άρχισε να της δίνει ναρκωτικά και να τη βιάζει συστηματικά. Όταν η Έμα κατάφερε να δραπετεύσει ήταν εθισμένη στις αμφεταμίνες και την κοκαΐνη που της έδινε ο πατέρας της.

«Αυτός και έβγαινε από τη ζωή μου επί σειρά ετών, ώσπου στα 15 μου μετακόμισα στο σπίτι του. Οι βιασμοί άρχισαν περίπου έναν μήνα αφότου είχα αρχίσει να μένω μαζί του. Τους πρώτους δύο μήνες που με βίαζε, δεν μιλούσε για το πώς με βίαζε. Απλά περίμενε να κοιμηθώ ή ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ και το έκανε. Μετά ήρθαν τα ναρκωτικά.» δηλώνει η 19χρονη
«Έφτασα σε σημείο να εξαρτώμαι από τα ναρκωτικά. Κυριολεκτικά δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε επειδή ήμουν πολύ μαστουρωμένη. Το να είμαι τόσο εξαρτημένη μου προκάλεσε πολλά προβλήματα αφότου έφυγα. Ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αλλά ο κόσμος άρχισε να παρατηρεί ότι ήμουν «περίεργη» ή «διαφορετική». Συνήθιζε χαριτολογώντας να με αποκαλεί «σύζυγό του». Και πρακτικά ήμουν η σύζυγός του» συνεχίζει στην εξομολόγησή της η κοπέλα.

«Ήμουν σαν ένα άλλο άτομο όταν έπαιρνα ναρκωτικά. Όσο περισσότερα ναρκωτικά κατανάλωνα, τόσο αγνοούσα αυτό που συνέβαινε» λέει η Έμα, η οποία κατάφερε να δραπετεύσει από την κόλαση που ζούσε όταν ήταν 17 ετών μετά από ξέσπασμα που είχε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση. Τότε οι συγγενείς της κάλεσαν την αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον Κρίστοφερ

Τώρα η ίδια ενθαρρύνει και άλλα θύματα βιασμού να μιλήσουν γι αυτά που έζησαν .

Google+ Followers