Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μέσα στο σπίτι των Brandgelina: Αλκοόλ, παιχνίδια με μαχαίρια και χάος


Αρκετό καιρό πριν η Jolie καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενημερώνοντας τον κόσμο ότι ο Pitt δεν είναι...
καλός πατέρας, ο ίδιος σε συνέντευξή του είχε πει ότι χτυπάει συχνά τα παιδιά του και τους στερεί το φαγητό, γράφει η Daily Mail, προσθέτοντας ότι ο διάσημος ηθοποιός αστειευόταν. Όμως όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σοβαρά, προσπαθούσε να βάλει κάποια όρια στα παιδιά του βάζοντάς τα «τιμωρία» σε καρέκλες.

Με έξι παιδιά, τα τρία υιοθετημένα και με ένα πραγματικά παγκόσμιο τρόπο ζωής δεν υπήρχε τίποτα συμβατικό στην οικογένεια των Pitt και Jolie.

Εκτός από τις συχνές επισκέψεις σε εμπόλεμες περιοχές και στρατόπεδα προσφύγων, τις οποίες η Angelina θεωρούσε θετικές για την ανάπτυξή τους, η καθημερινή ζωή στο σπίτι ήταν χαοτική.

Το ζευγάρι είχε προσλάβει 6 νταντάδες, μία για κάθε παιδί, και τις είχε επιλέξει για να αντανακλούν την μοναδική πολιτιστική κληρονομιά του κάθε παιδιού. Υπήρχε στο σπίτι ένας σεφ, καθώς η Angelina δεν μαγειρεύει και όπως είχε πει η ίδια το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βάλει γάλα στο μπολ με τα δημητριακά και ένα δάσκαλο για να διδάσκει ξεχωριστά κάθε παιδί.


Μέσα στο 2016 η Angelina, έβαλε τον αδερφό της υπεύθυνο για τα παιδιά, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και συνεχίζει να του δίνει το 10% από τα κέρδη της, και ο αριθμός των νταντάδων περιορίστηκε σε δύο και παρέμειναν οι δάσκαλοι.

Κανένα από τα παιδιά δεν πήγε σε κανονικό σχολείο, αν και σύμφωνα με την εφημερίδα η Angelina σκέφτεται να τα στείλει όλα στο σχολείο για πρώτη φορά για να κοινωνικοποιηθούν όπως λέει.

Ο Pitt συμφωνούσε, και την έβρισκε ως μία καλή ιδέα καθως είχε παρομοιάσει το σπίτι τους με το σκηνικό της ταινίας στη «Φωλιά του Κούκου», η οποία διαδραματίζεται σε ένα ίδρυμα ψυχασθενών. «Το χάος ξεκινάει από το πρωί και ολοκληρώνεται με το που θα κλείσουν τα φώτα το βράδυ» είχε πει σε συνέντευξή του και αυτό δεν έμοιαζε με αστείο.

Πολλές πρώην νταντάδες της οικογένειας μίλησαν για την κακή συμπεριφορά των παιδιών, τους καυγάδες και είπαν ότι ένα από τα παιδιά στην ηλικία των εννέα έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο μέσα στο κτήμα.




Τα παιδιά πρόσθεσε άκουγαν περισσότερο τον πατέρα τους για τα θέματα της πειθαρχίας αλλά τόνισε ότι κανείς δεν μπορούσε να έχει τον έλεγχο πάνω στα παιδιά. Στο μέσο της νύχτας σηκώνονταν και έτρεχαν μέσα στο σπίτι ξυπνώντας τους γονείς που προσπαθούσαν να τους γυρίσουν στα κρεβάτια τους.

Άλλες πηγές της εφημερίδας, λένε ότι ήταν μεγάλη πρόκληση για το ζευγάρι να βάλει κανόνες. Η κόρη τους Shiloh, για παράδειγμα μέχρι την ηλικία των τρεισήμισι ετών ντυνόταν σαν αγόρι και ο Pitt είχε πει πάλι αστειευόμενος, ότι θα έπρεπε να την φωνάζουν Τζον.

Οι εκκεντρικότητες δεν τελειώνουν εκεί, ο Maddox ήταν πάντα ενθουσιαμσένος με τις πολεμικές τέχνες και όταν ήταν έξι ετών η μητέρα του περηφανευόταν που ήταν δοσμένος στον πόλεμο και τα όπλα και στην ηλικία των επτά ξεκίνησε τη συλλογή μαχαιριών για το αγόρι. Όπως είχε πει η μητέρα της, της είχε αγοράσει τα πρώτα της μαχαίρια στην ηλικία των 11 και έκανε το ίδιο για το γιο της. Στην ηλικία των 8, τον πήρε μαζί της στο Ιράκ και επισκέφτηκαν στρατόπεδο προσφύγων, άνθρωποι που τους γνωρίζουν λένε ότι το χάος τους ακολουθεί όπου και να πάνε. Και δεν έχουν μία σταθερή βάση παρά το τεράστιο σπίτι τους στο Λος Άντζελες, έχουν μείνει στη Νέα Ορλεάνη και τη Γαλλία, σε σπίτια νοικιασμένα στο Λονδίνο και σε εκατοντάδες πολυτελή ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs