Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώην εστεμμένη εμπλέκεται σε δολοφονία και καταζητείται από την Interpol


H Slobodanka Tosic κρύβεται αυτό το διάστημα στα Βαλκάνια, καθώς καταζητείται από την Interpol. Ο λόγος είναι πως διέφυγε μετά την επικύρωση της ποινής της τον Ιούλιο για συμμετοχή σε ανθρωποοκτονία. Συγκεκριμένα, η 30χρονη καταδικάστηκε στο δικαστήριο του Σεράγιεβο με 2,5 χρόνια κάθειρξη, καθώς χρησιμοποιήθηκε ως δόλωμα για την δολοφονία του μαφιόζου Djordje Zdrale το 2006.

Η Βόσνια καλλονή είχε συμπράξει με τον αντίπαλό του, Darko Elez, ο οποίος εν τέλει δολοφόνησε τον άτυχο άντρα. Σύμφωνα με την Εισαγγελία, τον Απρίλιο του 2006, χρονιά κατά την οποία πήρε τον τίτλο της ομορφότερης στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη, η 30χρονη έκλεισε στον Zdrale το ραντεβού που θα τον οδηγούσε στο θάνατο. Οι δράστες τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στην πλάτη και το μπράτσο, όμως, εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

«Είχαν συμφωνήσει ότι θα την πήγαινε στο σπίτι μιας φίλης, υπό το πρόσχημα ότι έψαχνε κάποια εγχειρίδια για τις σπουδές της. Παράλληλα, όμως, γνώριζε ότι θα στηνόταν ενέδρα από άνδρες που είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν», αναφέρει η ετυμηγορία του δικαστηρίου.

«Αυτό που μου καταλογίζουν είναι παράλογο. Όλη αυτή η κατάσταση είναι παράλογη… Πρόκειται για μια προσωπική βεντέτα του Εισαγγελέα. Εάν πάω στη φυλακή έστω μία ημέρα, θα είναι η κόλαση!», είχε αναφέρει η ίδια σε δήλωσή της πριν την απόφαση.




Το συγκεκριμένο γεγονός εν τέλει έγινε πραγματικότητα, με την Tosic να αγνοείται τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδοθεί εις βάρος της, διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ!

Δείτε το ένταλμα στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs