Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Περιζήτητος και γαλαζοαίματος καρδιοκατακτητής ο γιος της πριγκίπισσας Ράνιας (Photos)


Ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Ράνιας της Ιορδανίας, Χουσεΐν, φαίνεται να μπαίνει με...
φόρα στη διεκδίκηση του τίτλου για τον πιο περιζήτητο γαλαζοαίματο καρδιοκατακτητή. Αθόρυβα σχεδόν, μπαίνει εμβόλιμα στον πρίγκιπα Χάρι.



Ο Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντουλάχ II πρωτότοκος γιος του βασιλιά Αμπντάλα ΙΙ της Ιορδανίας, πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Georgetown με πτυχίο στη Διεθνή Ιστορία, είναι υπολοχαγός στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του και πέρυσι έγινε το νεότερο πρόσωπο που προήδρευσε ποτέ στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.



Μέσα σε ένα γεμάτο πρόγραμμα, ο νεαρός πρίγκιπας ποστάρει φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, ξεσηκώνοντας τα γυναικεία πλήθη. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που του έχουν εκφράσει την αγάπη τους σε σχόλια, ενώ μία follower του ζήτησε να τον παντρευτεί.








Κάτι το μελαγχολικό του ύφος, κάτι οι πόζες επάνω στη μηχανή, ο Χουσεΐν τράβηξε τα γυναικεία βλέμματα, με την Daily Mail να τον χαρακτηρίζει νέο καρδιοκατακτητή. Πέρα από τις μηχανές, ο πρίγκιπας αγάπα τον αθλητισμό, κυρίως το ποδόσφαιρο, και τη μουσική, παίζοντας στον ελεύθερό του χρόνο κιθάρα. Οι φανς του, δε, έχουν παρατηρήσει πως είναι πολύ καλός και με τα παιδιά, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο αγαπητό.



Ο Χουσεΐν συνοδεύει τον πατέρα του σε επίσημα στρατιωτικά καθήκοντα στην Ιορδανία και στο εξωτερικό, ενώ συμμετέχει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και έργα, συμπεριλαμβανομένου και προγράμματος εθελοντισμού νέων. Είναι, επίσης, υποστηρικτής της Qusai, που εκπαιδεύει αθλητικούς θεραπευτές στις πρώτες βοήθειες και την Allgau- Orient Rally, που ενσωματώνει έργα από γερμανικούς χορηγούς και συμμετέχοντες στο βασίλειο της Ιορδανίας. 



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs