Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Φρίκη: Βίασε 6χρονο κοριτσάκι και το άφησε να πεθάνει σε παραλία


Μάχη για τη ζωή της δίνει ένα 6χρονο κοριτσάκι το οποίο βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση μετά τον άγριο βιασμό του. Το κοριτσάκι ...
εγκαταλείφθηκε σε παραλία του Καζακστάν ενώ αιμορραγούσε από τον βιαστή της.

Τώρα οι γιατροί της χώρας απευθύνουν έκκληση για διεθνή βοήθεια καθώς φοβούνται ότι η κατάσταση του μικρού παιδιού μπορεί να επιδεινωθεί.

Σύμφωνα με τη γιαγιά της μικρής, η εγγονή της απήχθη από κάποιον άγνωστο την ώρα που βρίσκονταν για ψώνια σε ένα μανάβικο. Όπως δήλωσε η γιαγιά η μικρή μπαινόβγαινε στο μαγαζί στην πόλη AKtau, όταν ξαφνικά κάποιος την άρπαξε και εξαφανίστηκε. Η οικογένειά της μικρής την έψαχνε για περισσότερες από 2 ώρες όταν την εντόπισαν σε άθλια κατάσταση στην παραλία Nur Plaza. Όπως δήλωσαν οι γιατροί, αν είχαν αργήσει ακόμα δυο ώρες να βρουν τη μικρή, το πιθανότερο είναι ότι θα είχε πεθάνει. 
«Η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη. Ο εγκέφαλός της δεν οξυγονόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλώντας εγκεφαλική βλάβη», δήλωσε ο γιατρός της 6χρονης. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν έναν 32χρονο που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για ψυχικά ασθενείς.

Οι τοπικοί γιατροί παραδέχονται πως δεν μπορούν να κάνουν πολλά παρά το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο National Research Center στην πόλη Astana. Μια ομάδα Ινδών γιατρών έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί τους για να βοηθήσουν.

Google+ Followers