Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Μίλα Κούνις: Σκάνδαλο με απαγορευμένες ουσίες και κλεμμένα κοσμήματα - Προβλήματα με τον νόμο για την πανέμορφη ηθοποιό


Λίγο πριν γεννήσει για δεύτερη φορά, η πανέμορφη ηθοποιός Μίλα Κούνις φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον νόμο.

Μια είδηση που κάνει...
τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και πρώτο δημοσίευσε το Radaronline αναφέρει ότι η εγκυμονούσα σύντροφος του Άστον Κούτσερ εμπλέκεται σε μεγάλο σκάνδαλο που αν ισχύει θίγει τη μέχρι τώρα εικόνα της.


Συγκεκριμένα μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών το RadarOnline δημοσιοποιεί πως η ηθοποιός είναι μπλεγμένη σε διακίνηση απαγορευμένων ουσιών και πώληση κλεμμένων κοσμημάτων.


Όπως αναφέρεται στο εν λόγω άρθρο, η εγκυμονούσα, είχε γίνει πρεσβευτής της εταιρείας Gemfields, με έδρα της την Βρετανία που φέρεται ότι ανήκει στο κολομβιανό συνδικάτο διακίνησης απαγορευμένων ουσιών El Dorado. Υπέγραψε το συμβόλαιο της το 2013 γνωρίζοντας πως θα είναι η πρεσβευτής της εταιρίας που παράγει σπάνιους χρωματιστούς πολύτιμους λίθους σε όλο τον κόσμο.
Πηγή ανέφερε στο site για την εταιρία αυτή: «Το El Dorado είναι ένα από τα μεγαλύτερα cartel διακίνησης ουσιών παγκοσμίως και θεωρείται, πως είναι υπεύθυνο για τη μισή και βάλε ποσότητα ουσιών που διακινούνται στους δρόμους της Αμερικής».


Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η ηθοποιός συνεργαζόμενη με αυτή την εταιρία και εν αγνοία της, βρέθηκε μπλεγμένη σε ένα μεγάλο σκάνδαλο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση από την ίδια ή το περιβάλλον της. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε γνώριζε για τα παραπάνω, είτε όχι, οι κατηγορίες αυτές είναι εναντίον της.

Google+ Followers