Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Εκατομμυριούχος παντρεύτηκε την… εγγονή του - Δεν σκοπεύει να την χωρίσει


Ένας 68χρονοςεκομμυριούχος από το Μαϊάμι ανακάλυψε πως η 24χρονη σύζυγός του είναι εγγονή του, κυριολεκτικά.Όπως αναφέρουν...
φίλοι του ζευγαριού στην Florida Sun Post, ο 68χρονος υπέστη σοκ όταν έμαθε πως στην πραγματικότητα η γυναίκα του, με την οποία ήταν παντρεμένος μόλις τρεις μήνες, ήταν βιολογική εγγονή του.

Ο άνδρας και η 24χρονη νύφη ζούσαν τον έρωτά τους για αρκετούς μήνες μέχρι που ανακάλυψαν ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών του 68χρονου.Το άλμπουμ περιελάμβανε φωτογραφίες του 68χρονου από τον πρώτο του γάμο με τα παιδιά του, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πατέρας της κοπέλας.

«Όταν στο άλμπουμ είδα τον πατέρα μου ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί, με κυρίευσε η απελπισία και η απόγνωση», δήλωσε η 24χρονη στη Florida Sun Post η οποία εξήγησε πως η πρώτη σύζυγος του «άντρα» της, αφού χώρισαν έφυγε από το Μαϊάμι και δεν κράτησε καμία επαφή μαζί του. Με αποτέλεσμα εκείνος να μην γνωρίζει τι κάνουν τα παιδιά του ή να μάθει για τα εγγόνια του. 
Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο 68χρονος είναι ο παππούς της 24χρονης το ζευγάρι δεν σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο. «Αν δεν το είχαμε ανακαλύψει θα ζούμε μαζί και ευτυχισμένοι. Το ότι είμαστε συγγενείς δεν αλλάζει κάτι» σημείωσαν.

Google+ Followers