Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

«Σύζυγος από την κόλαση» η Αντζελίνα Τζολί: Χτύπαγε τον Μπραντ Πιτ - «Σύζυγος από την κόλαση» η Αντζελίνα Τζολί: Χτύπαγε τον Μπραντ Πιτ


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του In Touch, η ηθοποιός ζήλευε υπερβολικά το Μπραντ Πιτ, ενώ δε δίσταζε να του επιτίθεται και σωματικά...
Οι αποκαλύψεις, οι φήμες και τα δημοσιεύματα δεν έχουν τέλος για το πολύκροτο διαζύγιο των Μπραντζελίνα. Καθημερινά, τα μεγαλύτερα Μέσα του πλανήτη ξεσκονίζουν τη ζωή του πρώην ζευγαριού και αποκαλύπτουν διάφορες πτυχές - αληθινές ή μη - για την οικογενειακή τους ζωή.

Μέχρι σήμερα έχει γραφτεί ότι ο ηθοποιός είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, έπινε και έκανε χρήση ουσιών ενώ είχε και εξωσυζυγικές σχέσεις. Όμως το νέο εξώφυλλο του περιοδικού In Touch έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα, και να παρουσιάσει μια Τζολί τύραννο.

Δείτε το σπίτι που μένει τώρα με τα παιδιά της η Τζολί, μακριά από τον Πιτ.Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η ηθοποιός είναι αυτή που φταίει για τη διάλυση του γάμου ενώ το εξώφυλλο γράφει χαρακτηριστικά με με γάλα γράμματα ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι «Σύζυγος από την κόλαση». Όπως διευκρινίζει το ρεπορτάζ, η διάσημη ηθοποιός ζήλευε υπερβολικά το Μπραντ Πιτ, ενώ δε δίσταζε να του επιτίθεται και σωματικά. Επιπλέον, κλειδωνόταν με τις ώρες στο δωμάτιό της αδιαφορώντας για τα παιδιά, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι τα γεγονότα στην περιβόητη πτήση δεν έγιναν έτσι όπως ακριβώς έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα τα σύννεφα πάνω από τη σχέση των Μπραντζελίνα είχαν μαζευτεί πολύ νωρίτερα από την κατάθεση του διαζυγίου, καθώς επί μήνες οι δύο τους ζούσαν σε διαφορετικές πτέρυγες στο εμβαδού 80.000 τ.μ. σπίτι τους στο Hollywood Hills.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, «η Αντζελίνα βασικά είχε τη δική της πτέρυγα και εκείνος τη δική του» δηλώνει πηγή στο περιοδικό. «Είχαν ξεκινήσει να ζουν ξεχωριστές ζωές» προσθέτει με νόημα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι είχε ολοένα και πιο συχνούς καβγάδες το διάστημα πριν την επίσημη αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Τζολί.


Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, λέει η ίδια πηγή στο US Weekly, ήταν ο Μπραντ να μην θέλει να είναι μόνος του και να απευθύνεται στους φίλους του για να συζητήσει τα προβλήματα της προσωπικής του ζωής.

«Τους έλεγε ότι ήταν κουρασμένος και μπουχτισμένος με τα προβλήματα στο σπίτι. Όπως τους έλεγε είχαν και παλαιότερα προβλήματα στο σπίτι αλλά αυτή ήταν η χειρότερη κατάσταση που είχαν ζήσει μέχρι σήμερα».

Αυτή πάντως η επιλογή του 51χρονου Πιτ δεν άρεσε καθόλου στην Αντζελίνα. «Δεν της αρέσε καθόλου που κάποιος έβγαζε "τα άπλυτα" του ζευγαριού στη φόρα» δηλώνει στο περιοδικό φίλος της Τζολί.

Google+ Followers