Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Δικηγόρος Παντελίδη: Δεν είχε ασφάλεια ζωής - Μόνο μια κάρτα νοσηλείας


Έμπειρα στελέχη στον χώρο των ασφαλειών συνεχίζουν να επιμένουν με δηλώσεις τους σε εφημερίδες και ιστότοπους ότι υπάρχει...
ασφαλιστήριο ζωής του Παντελή Παντελίδη, στο οποίο προβλέπεται αποζημίωση-μαμούθ 1 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που έχανε τη ζωή του.

Ο μόνος λόγος της μη καταβολής της αποζημίωσης θα ήταν να ανιχνευθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των αιματολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη ή να οδηγούσε, στην προκειμένη περίπτωση, μεθυσμένος. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (2,72mg/λίτρο αίματος), με τον οργανισμό του να είναι όμως καθαρός από ναρκωτικές ουσίες.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Μπάμπη Λυκούδη, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής δεν είχε κάνει ασφάλεια ζωής, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Freddo. «Ο Παντελής Παντελίδης σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητος ότι δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας από την Ιnteramerican, όχι όμως ασφάλεια ζωής» είπε στην εφημερίδα.

Google+ Followers