Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Χώρισε και επίσημα η Τζούλια Αλεξανδράτου -«Δεν ξανακάνω πορνό», λέει


Μόνιμα στην Ελλάδα επέστρεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών ...
την ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, ωστόσο το μοντέλο και πρώην πορνοστάρ δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.

Μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, η Τζούλια παραδέχθηκε (πλέον) τους τίτλους τέλους στον γάμο της, αποκάλυψε τα νέα της σχέδια, ενώ μίλησε και για τις ταινίες πορνό.

«Με τον Κρίστιαν έκλεισε ο κύκλος της κοινής μας ζωής και αρμόδια δικαστήρια είναι αυτά της χώρας όπου παντρευτήκαμε. Μένω πλέον μόνιμα ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. Ήρθαν και τα έπιπλά μου», δήλωσε η Τζούλια, που είναι έτοιμη για μια νέα αρχή.

Οσο για τα επαγγελματικά της, πλέον έχει δεσμευτεί για τα επόμενα δέκα χρόνια να εμφανίζεται «πακέτο» με τον «Αγάπη Μόνο» σε νυχτερινά κέντρα και εμπορικά καταστήματα. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει ταινία πορνό και ότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για πάντα για εκείνη.




«Δεν πρόκειται να ξαναπαίξω σε ταινίες πορνό. Τέλος το σεξ. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να κοιτάξω την καριέρα μου. Εχω μεγάλη όρεξη για νέα πράγματα και μπίζνες. Θα είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή που έρχεται για εμένα. Μακριά από το παρελθόν μου», είπε.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν στην Αθήνα, του Lohan, στην Ιερά Οδό, συνοδευόμενη από τον «Αγάπη Μόνο» Τάσο Ποτσέτη, αλλά και παρέα με τη Μαριάννα Ντούβλη, που επίσης είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.

Η Τζούλια ήταν μάλλον «κουμπωμένη», με σοβαρό ύφος και σίγουρα αλλαγμένη εμφανισιακά:


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs