Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Το τραγικό photoshop στο εξώφυλλο του περιοδικού W με Kendall Jenner και Gigi Hadid - Οι γραφίστες του περιοδικού μάλλον το παράκαναν...


Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φωτογραφίες κάποιου καλλιτέχνη χρειάζονται λίγη ...
"φροντίδα" με χρήση του photoshop. Όμως το γνωστό περιοδικό W το παράκανε στο τελευταίο του εξώφυλλο, εξαφανίζοντας ουσιαστικά, από την υπέρμετρη χρήση του photoshop, τα γόνατα των μοντέλων Kendall Jenner και Gigi Hadid.

Το εξώφυλλο για την επετειακή 10η έκδοση του Art Issue του περιοδικού W, Kendall Jenner και Gigi Hadid πόζαραν στο φακό του Jason Kibbler, με styling του Patrick Mackie και με μια πρώτη ματιά μπορεί κανείς ξεκάθαρα να δει πως και από τα δύο μοντέλα λείπουν τα... γόνατα, ενώ η Gigi έχει έξι δάχτυλα στο ένα της πόδι!






Πολλοί ανέφεραν πως αυτό ίσως να οφείλεται στο concept της φωτογράφισης, που μεταμορφώνει τα δύο κορίτσια σε υβρίδια που θυμίζουν ζώα, αφού το editorial έχει τίτλο "placebo pets". Όμως οι αντιδράσεις του κοινού στα social media (με πρώτην την Amy Odell του Cosmopolitan) ήταν αρνητικές, κατακρίνοντας την ομάδα του περιοδικού γι’ αυτό το λάθος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs