Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Serial killer σε ιαπωνικό νοσοκομείο: Σκότωσε 48 ηλικιωμένους


Η αστυνομία στην Ιαπωνία έχει εξαντλήσει όλα τα σενάρια σε ότι αφορά τον θάνατο 48 ηλικιωμένων ανθρώπων σε νοσοκομείο της πόλης Γιοκοχάμα και καταλήγει...
πως πρόκειται για κατά συρροήν δολοφόνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, οι υποψίες ξεκίνησαν όταν πέθαναν μυστηριωδώς στις 18 και 20 Σεπτεμβρίου δύο 88χρονοι που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, καθότι στην αυτοψία που διενεργήθηκε οι αρχές ανακάλυψαν πως στου δυο ηλικιωμένους είχε χορηγηθεί ενδοφλέβια απολυμαντικό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομική βρήκαν πως οι σακούλες ορών ήταν τρυπημένες γεγονός που ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις υποψίες για δηλητηρίαση και δολοφονία.

Έτσι, οι ιαπωνικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα και ήρθαν αντιμέτωποι με άλλους 46 θανάτους ηλικιωμένων οι οποίοι είχαν πεθάνει από τον περασμένο Ιούλιο στον ίδιο όροφο και στην ίδια πτέρυγα του ίδιου νοσοκομείου. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, το πιθανότερο είναι ότι όλοι τους δηλητηριάστηκαν με απολυμαντικό.




Τώρα , η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να προέρχεται μέσα από το νοσοκομείο καθώς τα δύο τελευταία θύματα δηλητηριάστηκαν κατά την περίοδο τριήμερης αργίας και ενώ στο νοσοκομείο βρισκόταν μόνο το προσωπικό ασφαλείας και ένας φύλακας, με την είσοδο στο κοινό να απαγορεύεται.

Η έρευνα στο νοσοκομείο της Γιοκοχάμα έρχεται δυο μήνες μετά τις δολοφονίες 19 ατόμων με αναπηρίες σε νοσοκομείο κοντά στο Τόκιο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs