Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Έλληνας τραγουδιστής: Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια - Οι κρίσεις πανικού που τον οδήγησαν στον ειδικό


Το ότι εδώ και 15 χρόνια επισκέπτεται ψυχίατρο εξομολογήθηκε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας τα συμπτώματα που...
τον έκαναν να ζητήσει βοήθεια, αλλά… από λάθος γιατρό.

«Έχω ψυχίατρο εδώ και 15 χρόνια. Ξεκίνησε από το στρες, το άγχος, οπότε φτάνεις σε ένα σημείο, παθαίνεις μια κρίση πανικού, έτσι ξεκινάνε, μία κατάθλιψη ενδεχομένως μετά αν δεν προλάβεις. Έχω περάσει κρίσεις πανικού και κατάθλιψη αλλά όχι βαριάς μορφής. Το πρόλαβα γιατί από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκα το γιατρό μου», ανέφερε, στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό», ο Βαλάντης.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής περιέγραψε τα συμπτώματα που μπορεί να έχει κάποιος που αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού, ενώ παραδέχθηκε ότι του δημιούργησαν πρόβλημα ακόμα και στην επαγγελματική του ζωή.




«Μπορεί να μουδιάζει το χέρι σου, μέχρι να νομίζεις ότι δεν σου φτάνει ο αέρας που αναπνέεις. Μου συνέβησαν και εμένα τέτοια συμπτώματα. Κάποια στιγμή, δεν μπορούσα να τραγουδήσω! Ένα βράδυ έτρεχα σε καρδιολόγους πιστεύοντας ότι πονάει η καρδιά μου ή ότι θα πάθαινα έμφραγμα και τελικά δεν ήταν αυτό. Με είδε ο καρδιολόγος, με εξέτασε, μου είπε “φιλαράκι μου είσαι μια χαρά, θες ένα καλό ψυχίατρο”», κατέληξε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs